Lagombackan sevendays header 2

Svettstänk och den oschyssta melonen

Skrivet av Sandra Neuman 24.05.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Vilken respons det kom på inlägget om samtalsterapi! Jag är på riktigt väldigt överväldigad, för jag själv ser det inte som ett hjältedåd att skriva om att gå till en terapeut eller att må dåligt. För mig är det i nivå med att beklaga sig över en vidrig förkylning, migrän eller ryggskott. Men så har jag också fått höra att "man kan tycka och tänka själv, men inte visa det utåt", liksom att allt alltid ska vara toppenbra men inombords så smälter man till en liten pöl.

Nu frångår jag blommor och bin (btw stängde jag in 4 getingar i tunneln igår när jag inte vågade jaga ut dem) ganska mycket, men i perioder så blir den här tyngden så påtaglig och jag behöver få bearbetat det som varit.

 

 

Och pöl. Det blir man också till när man ska iväg någonstans med två ungar. Det gick bra att klä på. Det gick bra att få in dem i bilen. Det gick bra att handla grönsaker på torget och det gick bra i järnhandeln när jag skulle köpa hönsmat. När det inte längre gick så bra längre var vi vid supermarketen och mina två guldklimpar sprang omkring med varsin minikärra. Åh hjälp mig! VAR kan man få parkera sina barn när man ska handla? Finns det någon städskrubb eller kan man få panta dem tillsammans med flaskorna? Jag höll på att dö när 3-åringen plötsligt flyttade en 3-kilos melon från en kärra till den andra och 1-åringen körde omkull. Som final fick jag fundera över varför jag valde att handla 2 blöjpaket, ett storpack hushållspapper OCH den där melonen just den här gången. Why oh why?

 

Tycker ni kanske att det är färdigsvamlat nu. Well, well. ...Och ja. Ni vet väl att det är superenkelt att kommentera sevendays-bloggar nu? INGEN Captcha! Tjohoo! Bara en ruta att kryssa i.

Kommentarer

  • Petra 25/05/2016 10:00am (4 år sen)

    Jag undrar vilken idiot som har uppfunnit dom små kundvagnarna...? Säkert en man som aldrig handlat med barn :D. Brukar inte låta barnen ta dom, för det blir ALLTID rally längs gångarna (till och med min snart 9-åriga dotter sportar med det...).

    • Sandra Neuman 25/05/2016 6:30pm (4 år sen)

      Men hellre de är små vagnarna än de där skittunga som ser ut som bilar. DE är döden! :o

Skriv en kommentar