The force is with me

onsdag 13 juni 2018 - 20:00 | 3 Kommentarer

JPEG bild DC57A7FC4956 1

Det är ju knappt man vågar bekänna högt att Star wars är något som man inte vet riktigt mycket om, eller att man inte ens har sett en endaste av filmerna. Darth Vader och Chewbacca är väl de jag "känt" från innan, och det kan jag inte riktigt skryta med.

Nå, det var så att jag har sett 9 säsonger av nörd-serien The Big Bang theory nu i vår. och hela serien spelar ganska mycket på Star wars. I något skede när jag berättade om en rolig scen åt min man så tyckte han att jag borde se star wars-filmerna.

Sagt och gjort. Vi har de senaste fyra kvällarna tittat på de två första filmerna, alltså fjärde och femte (så vet ni att jag nog har det här under kontroll ändå) och jag har gillat det! Jag tycker om spännande kriminalare, äventyr... och tydligen också star wars! Man lär sig något nytt hela tiden.

Nu känner jag mig berättigad att referera star wars. Hand up!

Taggar:

Kategorier:

°Småprat

3

Kommentarer

 • Mamma

  13.06.2018 21:40 (9 månader sen)

  JEEEEEE!!!!


 • Hanna Stigzelius

  14.06.2018 20:51 (9 månader sen)

  Vi har kollat alla starwars filmer denna vår, men i kronoligisk ordning inte i publicerad ordning. För att liksom få storyn rätt! En del var ju bättre än andra. Nu borde vi bara gå och titta på nya Han Solo filmen på bio!

  • Sandra Neuman

   14.06.2018 21:34 (9 månader sen)

   Ja det är ju nästan så att man inte förstår varför man ska titta 4-6 och SEN 1-3... men enligt de mer insatta är det den ordningen som är den rätta :/ Men mitt huvud blir nästan lite tokig ;D


Skriv kommentar