Lagombackan sevendays header 2

Trädgårdskaffe i Jeppo

Skrivet av Sandra Neuman 28.01.2017 | 2 Kommentarer

Det finns nog många värre ställen att spendera sin fredagskväll än i Jeppo med odlarvännerna. En sommar för några år sedan bjöd jag in trädgårdsintresserade bekanta på trädgårdskaffe, och sedan har vi fortsatt. När vi inte dricker kaffe och pratar trädgård så chattar vi (om trädgård förstås) i vår gruppchatt. Man kan lugnt påstå att vi är väldigt likasinnade. Efter barnen är den där inbjudan om trädgårdskaffe det bästa jag någonsin har gjort. Jag är så glad över att ha odlarvännerna.

 

FC8273D5 E102 4715 8459 513CD319C9BCDen skarpsynta kan kanske urskilja att det är de här tre (här, här och här) som är på bild. 

 

Den här gången hade vi också tagit med oss av vårt frölager. En del fröpåsar är det ganska många frön i så att det går bra stt dela med andra, eller så har man köpt en påse och sedan insett att man redan har en (eller två) oöppnad i skåpet. Så bytte vi friskt runt bordet. Jag fick med mig chili, paprika, majs och bönor medan jag bland annat bytte bort av mitt stora lager stjärnflocka och ringblommor.

 

Det är så mycket roligare att odla tillsammans (fastän på olika ställen) än bara i sin ensamhet. Helst skulle jag omge mig med odlingsnördar i alla granngårdar.

Kommentarer

  • Kitty 29/01/2017 1:31am (4 år sen)

    Ja.. vilken kväll! Vilket gäng! Så intressant att dela med sig och höra på andras odlarteorier, misstag, försök, lyckanden och planer. Hoppas vi snart har en ny träff! :)

    öööhhh... härlig bild... eller... :D
    /Kitty

  • Nina Överholm 30/01/2017 9:33pm (4 år sen)

    Va har jag för min!? :D Jag är också himla glad över att du ordnade det där första trädgårdskaffet. Önskar att ni inte bodde så långt borta ;)

Skriv en kommentar