Trädgårdsyran i Korsholm

söndag 26 mars 2017 - 15:19 | 3 Kommentarer

Igår gjorde jag något som jag aldrig förr har gjort... och jag vet inte riktigt heller om jag vill göra om det, inte så på talang iallafall. Det var både hemskt och jätteroligt på samma gång.

 

JPEG image E9B049A130EB 1Bilden är Ninas instagrambild, och ljuset i auditoriet var verkligen inget att hänga i julgranen.

 

tradgardsyran2

Där stod jag igår. I Korsholms kulturhus auditorium, med en handsfree mikrofon som bara föll ner hela tiden, ett ofungerande bildspel och med ingen som helst plan på vad jag skulle säga. Tänk att man inte förstår att förbereda sig i tid fastän man har 4 månader på sig. 4 månader och så väntar man ändå till sista kvällen när man dessutom kommit hem ovanligt sent från jobbet. Jag skyller på att det är väldigt länge sedan jag gick i skolan och att vanan att förbereda sig för presentationer har försvunnit genom åren.

Det kändes som att jag stod och dro en massa skämt om att jag är lat och att det är min man som står för grävandet eftersom jag inte orkar själv. Jag tror att publiken skrattade ganska mycket, och jag hoppas att det berodde på att jag bjöd på mig själv och bland annat historien om varför vi byggde tak på terrassen. Och jag nådde mitt goal -ingen gick ut ur salen så länge jag pratade och många ställde frågor.

 

JPEG image C233D1F5CB14 5

JPEG image C233D1F5CB14 3JPEG image C233D1F5CB14 4

Huvudföreläsaren för dagen var självaste Lena Israelsson från Sverige. En mycket kunnig, generös och trevlig kvinna att lära sig mycket av. En annan föreläsare var ännu en av oss, Nina Gustafsson som visade den mest intressanta och välgjorda presentationen jag någonsin sett!
Vårt trädgårdskaffegäng var som vanligt de sista att lämna, efter att ha slängt de sista funderingarna och fotat med Lena. Odlingsgurun själv har twittrat om oss vanliga trädgårdsbloggare, det om något är huge!

 

bloggsystrar Lena Israelsson

Sandra Konttinen, Nina Överholm, jag, Nina Gustavsson, Lena Israelsson och Kristine Vesterlund.

Kommentarer

 • Nina Överholm

  26.03.2017 16:19 (10 månader sen)

  Din presentation var bra och underhållande, och så är det ju klart att det blir lite osammanhängande då tekniken strular :) Det var en superdag <3

  • Sandra Neuman

   26.03.2017 17:00 (10 månader sen)

   Tack Nina! Det är bra om den var underhållande, så gjorde den någon nytta ;)


 • Kitty

  26.03.2017 21:33 (10 månader sen)

  Vi fick skratta flera gånger! Å så bjöd du på jättefina bilder. Riktigt bra dag. Har själv ett inlägg påkommande å... men det tar så läng å ladd upp filmen som ska med, så inlägget ligger på is 1-2 timmar än... suck... Vi ses snart :) /Kitty


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.