Lagombackan sevendays header 2

Universum hatar mig

Skrivet av Sandra Neuman 27.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Äntligen ledig helg! Den första lediga helgen sedan lillajul (och den lediga helgen blev till sjukskrivning när hela familjen hade flunsa) och därför såg jag extra mycket fram emot den. Ingen verkade vara på väg att bli sjuk heller så allt var verkligen bästa möjliga. Efter jobbet köpte jag en vinflaska som jsg drack ett glas av på kvällen innan jag somnade på soffan.

När man har den där sällsynta lediga helgen kan det vars svårt att välja vad man ska göra. Riva kökstapeter, städa färdigt på vinden, städa ut garaget, vinterså i växthuset. Ja valmöjligheterna var så många!

 

3589B359 B86B 4871 A7DA E1B45425F603

 

Jag: ”Hurra! Ledig helg!”
Universum: ”Jasså! Det ska vi ordna!”
Jag: *halkar på trappan*...

 

Resten av dagen har jag inte kunnat göra så mycket. Högra axeln tog det största smällen och är obrukbar. Kärlekshandtagen dämpade stöten mot nästa trappsteg medan mitt ena knä vred sig mot det nedersta trappsteget. Hela källbacken uppmärksammades och min dotter blev förskräckt av mammas vrål. Som tur är går underarmen och handen bra att använda, så kan jag iaf roa mig med att skriva blogginlägg på telefonen.

Aj är det enda jag kan säga, och är glad över att vår nya bil är automatväxlad så att jag kanske kan ta mig till jakobstad för en check up imorgon. En florist med söndrig axel är ingen bra florist

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar