Lagombackan sevendays header 2

Vad är en sommarstad? Pargas is!

Skrivet av Sandra Neuman 12.07.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Nu lider den sista dagen i Pargas mot sitt slut. Mörkret har lagt sig, hönsen har satt sig på sin pinne och trafiken här utanför har lugnat ner sig. Jag förstår inte riktigt hur vi har kunnat sova så bra som vi har gjort fastän skärgårdsvägen går precis vid husknuten när vi inte alls är vana. Att det är så här mörkt på natten känns också konstigt. Det är liksom augustimörkret i juli.

 

JPEG bild 80A2627A26C0 2

Imorgon ska vi försöka trycka in alla våra tillhörigheter i bilen (inklusive barnens cyklar som inte blivit använda en endaste gång) igen, ta farväl av höns, studsmatta och legobitar och styra kosan norrut. Vi stannar i Åbo över dagen, turistar lite och sånt, och kör hem på riktigt när barnen är tillräckligt trötta för att (kanske) sova sig ända till österbotten.

Men Pargas alltså <3 Hit skulle jag kunna tänka mig att återvända. Det är den perfekta sommarstaden med flera olika cafeér, restauranger, små mysiga butiker, stränder, hamnar, lekparker, sevärdheter och trevliga mänskor. Vi hade lätt kunnat tillbringa ännu fler dagar här, och ändå inte bli utan att uppleva. En mer omfattande recension kommer sedan, det är så väldigt överväldigande ännu.

Jag säger bara en sak

Visit Pargas!

Kommentarer

  • Maria 13/07/2018 7:54am (3 år sen)

    Nu har jag klantat mig i kommentarsfältet flera gånger men ska försöka få iväg en kommentar utan att den försvinner(?!) i etern flera gånger! Roligt att höra att ni tyckte om Pargas, själv blir man så hemmablind att man ibland mest tycker att det är en håla men när man ser på staden genom andras ögon inser man att det finns mycket fint och bra här också, trots allt ;)
    Trevligt att träffas också, det finns alltid mycket att avhandla när några typ 1-diabetiker möts! Hoppas på en repris framöver i något skede! :)

Skriv en kommentar