Lagombackan sevendays header 2

Vad ger du din man?

Skrivet av Sandra Neuman 12.10.2016 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Nog behöver ju våra män lite uppskattning ibland också tycker jag. Inte bara papporna på farsdag, utan lite nu som då likadant som vi kvinnor "ska ha" blommor av våra män ibland.

 

JPEG image 7B521DA5C226 3

JPEG image 7B521DA5C226 4

 

Problemet är kanske att män i allmänhet inte uppskattar blommor på samma sätt som kvinnor... och det är svårt att hitta på något motsvarande. Jag skulle kunna baka och överraska min man på det viset... men då skulle disken också riskera att bli hans.

Där och då när jag kände att jag ville ge min man något stod jag och snittade blommor i jobbet. Blommor är ju liksom min grej, så varför inte. Varför skulle min man inte uppskatta en blombukett när jag med mina egna händer valt ut blommorna och bundit buketten med kärlek. Det är ju som när man var liten och visste att ens föräldrar, mor- och farföräldrar gärna ville ha något man gjort själv.
Jag hoppas iallafall att det generellt är så att det som är hemgjort och handgjort har mer värde än det köpta.

Daniel uppskattade nog buketten, och då är han värd så mycket mer än bara en blombukett för allt han gör för oss här hemma. Hela Holland, minst!

 

Vad ger du åt din man för att visa uppskattning?

 

Ps. Buketten ser stor ut på den nedre bilden, men egentligen är det väldigt missvisande. Jag har först och främst använt väldigt långa stjälkar och en vid spiral när ja band den. För det andra har jag vinklat buketten i vasen. Ville bara säga det.

Kommentarer

  • Petra 13/10/2016 7:37am (4 år sen)

    Min man får ryggmassage :)

  • Milla 13/10/2016 11:40am (4 år sen)

    Att baka något uppskattas alltid! Eller lite choklad eller annat gott. Och han blir faktiskt glad över blommor också, när han fyller år eller något, eftersom han inte brukar få blommor så där annars.

  • Sofia 15/10/2016 8:07pm (4 år sen)

    En fredagsöl av någon god sort brukar han uppskatta. Eller nåt som jag bakat.

Skriv en kommentar