Lagombackan sevendays header 2

Vad ska vi bloggare skriva om? och lite jul på det.

Skrivet av Sandra Neuman 15.11.2020 | 0 Kommentarer

Nu börjar det svischa förbi en och annan julstjärna i sociala medier. Det är ju faktiskt inte mer än två veckor kvar till lillajul och efter det brukar det gå ganska hastigt. Jag vägrar ha julkänslor förrän tidigast i slutet av november och plockar inte fram julpynt före det heller. Men sedan går vi all in hela december och njuter så mycket vi bara kan.

Julklapparna börjar vi redan ha ordnat med och barnens julkalender behöver jag bara packa in alla de 48 pyttesmå pokemonfigurerna och hitta på en upphängningsanordning för att ha klart. Förra veckan var båda barnen förkylda så då blev det inget inpackande alls med de små trollen svansande runt här 24/7.

Ärligt talat känns det inte riktigt juligt ännu med så varma dagar som vi har nu, ingen snö eller frost och jord som går att gräva i. Men när jag nu är i den bransch som jag är, behöver jag börja tänka juliga tankar redan nu. Den här veckan ska jag börja binda dörrkransar och har som mål att hinna med minst 3 per dag. För att orka kan det behövas lite julmusik för att få den rätta feelisen, och kanske en pepparkaka till kaffet.

Här ska du som läser få en liten uppmaning också. Berätta för mig och alla de andra bloggarna på sevendays vad du som läsare egentligen vill läsa om just nu? Är det vardagslivet, lifehacks, tips, information om specifika områden? Bara något som jag tänkt lite på :)

Floristgaraget krans2020

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar