Lagombackan sevendays header 2

Varför alltid till jul?

Skrivet av Sandra Neuman 18.12.2016 | 2 Kommentarer

Nu är det inte ens en vecka kvar till julafton. Idag försöker vi göra det riktigt juligt här hemma, lyssnar helhjärtat på julmusik och vrider upp kulstämningen till max. Jag ska jobba lika helhjärtat från och med tisdag eftermiddag och fram till julafton klockan 13. Det är min absoluta favorittid vid Amalia, så fastän det är stressigt och jättetungt, så är det så underbart roligt. Det är min 10:onde jul i branchen, men absolut inte det sista.

JPEG image 530E360B38F0 1

För 2 år sedan flyttade jag soffan dagen före julafton. Till skillnad från då är det ju flera dagar till julafotn ännu, och soffan är inte ännu flyttad. Men tanken är född och svår att stoppa! Det var så att jag satte mig på golvet och filmade min dotter som gungade, sedan satt jag kvar på golvet... Det var ett ganska skönt ställe att sitta på, och så såg man ända in i köket. Kanske, kanske testar vi hur det skulle vara med soffan rakt innanför dörren i vardagsrummet, så skulle barnen få ha sina leksaker där soffan är nu. Vilken cliffhanger!

 

Nu har vi inte så där juligt som jag skulle vilja ha det här hemma ännu, men istället bjuder jag på en kavalkad med juligheter från tidigare år.

julkollage

Så återstår det att se hur det blir med soffan.

Kommentarer

 • Sofia 19/12/2016 8:28pm (3 år sen)

  Alltså... Jag har alltid föreställt mig att ert kök och vardagsrum sitter ihop liksom.. Men är det så att hallen kommer där emellan?

  Jag är en sån där super husintresserad typ som älskar att kolla planritningar. Skulle du kunna typ rita en sån över ert hus? Det skulle vara såå intressant då det är ett så gammalt hus!

  • Sandra Neuman 27/12/2016 4:50pm (3 år sen)

   Hallen kommer emellan jå :) Du ska få se planritningen!

 • Tanja 20/12/2016 6:33pm (3 år sen)

  Hur gick det med soffan?

  • Sandra Neuman 27/12/2016 4:50pm (3 år sen)

   Ah, det ska du få se!

Skriv en kommentar