Lagombackan sevendays header 2

Växthussådder och odlingslådor

Skrivet av lagombackansandra 16.05.2014 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Den senaste veckan har inte alls varit den bästa trädgårdsveckan. Antingen har vädret varit uselt, orken varit bortblåst eller tiden inte funnits. Dessutom hade vi en febrig pojke här igår så då har det tagit extra mycket energi att underhålla. Ändå händer det en del på utsidan.

Daniel spikar stora odlingslådor till trädgårdslandet, och nu ikväll kom sig den första på plats. Dessutom försöker vi hinna med staketet (Det är svårt att veta vilket av de projekten som är viktigast... Landet måste snart komma igång, och staketet skulle sätta stopp för leons rymningsförsök) som i nuläget bara finns i form av fastgjutna stolpfötter. Jag försöker undvika att lyfta och gräva, men det är klart att jag inte kan låta bli ibland. En jordsäck hit, en kruka dit, och så ska det grävas en grop också. Men lugn bara, så långt det går frågar jag hjälp med sånt.

20140516-090642.jpg20140516-090653.jpgIgår hann en hel del bli uträttat på gården (det tackar vi det fantastiska vädret för!). All grönkål och tagetes blev omskolade, liksom solrosorna, zucchinin och blåklinten. I köket blev det mer utrymme, medan man inte alls kan säga det samma om växthuset. Det börjar bli trångt, och då ska det så småningom också rymmas in gurkor och tomater också. Mina förhoppningar är att de ska synka och sådderna ska kunna flyttas ut när grönsakerna ska in.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar