Lagombackan sevendays header 2

Vem ligger på mitt nattduksbord?

Skrivet av Sandra Neuman 29.11.2018 | 1 Kommentarer

Har du blåst bort ikväll? Inte? Bra, men om du bor i hus med plåttak kan du behöva ha öronproppar i natt för att inte skrämmas av blåsten. Ett av våra barn är skraj för dundrande ljud, så då sa vi att det är tomtarna som inte riktigt kan hålla balansen när det blåser så därför dundrar det så mycket. 

 
Anyway. De flesta kvällar går jag upp till vårt sovrum med förhoppningen att jag ska orka läsa. Sällan orkar jag inte ens öppna någon av böckerna och för tillfället får både Läckberg och Kepler ge sig till tåls. Det finns nämligen så många thrillers på cmore som jag ”måste” titta på, och det funkar inte för mig att ha flera mordutredningar i huvudet samtidigt. Då skulle de slutligen bli varandras misstänkta.

 

A9813B43 4B91 4EB2 8FD2 A620577C1093 

På mitt nattduksbord trängs däremot odlardrottningarna lena Israelsson och Sara Bäckmo med sina böcker. Den nyaste av Sara fick jag i postlådan den här veckan och det är den som står som nästa i tur att läsas! Odlarböcker är aningen mer lättlästa än thrillers och lättare att avsluta lite ”mitt i”.

Få se nu om jag hinner innan jag somnar. Gonatt!

Kommentarer

  • Mommo 30/11/2018 2:22pm (2 år sen)

    I know the feeling! Jag ser ju på Bron på cmore, följer Stockholm Rekviem på tv, och tack och lov var Gråzon slut för säsongen, och så läser jag en Kallentoft thriller, så nu blandar jag ju ihop allt! Inte så bra idé det där med multithrillers....

    • Sandra Neuman 30/11/2018 4:54pm (2 år sen)

      Mittiallt är det vi som är dåliga multithrillers bara ????

Skriv en kommentar