Lagombackan sevendays header 2

Vlogg om diabetes

Skrivet av Sandra Neuman 14.11.2017 | 4 Kommentarer

Ett föräldramöte senare har jag lyckats få uppladdat filmklippet om diabeteshjälpmedel (varför det alltid blir så usel kvalité har jag ingen aning om, men tar gärna emot tips på den punkten) så nu får ni lära er ännu lite mera om diabetes.

 

Kommentarer

 • Anna 15/11/2017 9:17am (3 år sen)

  Oj vad bra och informativ video! Jag har lärt mig massor! Tack! :)

  • Sandra Neuman 15/11/2017 10:16am (3 år sen)

   Jättekul att höra! :D Det finns så mycket att berätta om diabetes.

 • m 15/11/2017 9:51am (3 år sen)

  intressant! först tänkte jag att inte orkar jag se hela filmen när den var så lång men det var inte intresassant så jag såg allt ändå. :D det verkar nog vara kämpigt med allt mätande o hålla reda på något jämt o ständigt. du är förstås van men om jag skulle få diabetes nu skulle det kännas omständigt. jag fick graviditetsdiabetes men visste inte om det innan efter förlossningen. efter blodsockermätningen hade jag det första värdet på gränsen till godkänt och fick börja mäta blodsockret hemma men trodde inte att det räknades som graviditetsdiabetes.. så denna video var nog en liten ögonöppnare så att jag får hålla koll på vikten mera så att jag får diabetes senare i livet.

  • Sandra Neuman 15/11/2017 10:24am (3 år sen)

   Haha, ja jag insåg först sedan att det inte riktigt blev någon kortfilm. Och jag orkade inte börja göra om den heller ;) Men bra om det inte blev för långtråkigt iallafall. Jag kan inte mycket om graviditetsdiabetes, men diabetes.se hade väldigt bra information :D

 • ia 15/11/2017 10:32am (3 år sen)

  Själv typ 1 diabetiker sedan -92. Har kämpat och kämpat i måååånga år. Tills jag fick Libren. Min allra bästa vän numera! Och tack vare Libren, är blodglukosnivåerna toppen, och det viktigaset, JAG MÅR TOPPEN!!
  Fin, och informativ video du gjort!

 • Jessica 16/11/2017 9:11am (3 år sen)

  Jättebra video! Jag tyckte också den var väldigt informativ även om jag kan rätt så mycket om detta ämne redan. Men aldrig blir man fullärd och Libren och insulinpump var rätt nytt för mig, aldrig sett den "In action". Diabetesområdet är nog väldigt stort och svårt även för vårdpersonal att kunna allting där, om man nu inte jobbar på diabetesmottagning då... Jag har ju jobbat mest med äldre patienter och typ 2 och de har det gamla sättet, insulinpennor, fortfarande ;)
  Tack för skolningen! :)

Skriv en kommentar