asarresa new

Första dagen på Rhodos

Skrivet av Läsarresor 22.05.2016 | 0 Kommentarer

Hejsan! Nu har vi varit på Rhodos i ungefär ett dygn.

 

Resan från Vasa igår gick väldigt smidigt med flyg på drygt fyra timmar och en kort bussresa från flygfältet till Hotellet. Vi bor på Blue Star Sun Beach Hotel som ligger på norra sidan av ön, ungefär mitt emellan flygfältet och Rhodos stad. 

 

När vi kom fram igår kväll var det rätt kyligt och under natten så var det inte många som missade att det vräkte ner regn och åskade i flera omgångar. Lyckligtvis gjore ovädret sitt under natten och dagen har bjudit på strålande sol och långt över 20 grader. 

 

Vi började dagen med en rundtur för att kolla in den närmaste omgivningen och hotellets alla faciliteter. Hotellet vårt är uppdelat i två delar med två poolområden och flera restauranger. I området där vi bor finns det många andra hotell och en hel del små restauranger och shoppar. Eftersom vi ändå har anlänt hit i början på säsongen så är det relativt lugnt i krokarna så Hälsoresans deltagare får tjoa och tjimma bäst de vill! ;)

image

 

Efter rundturen var det dags för lite samarbets- och lära känna varann-övningar. Ett bra sätt att bryta isen, även om det inte behövdes i det här glada gänget där många deltagare redan är rutinerade Hälsoresan-resenärer. 

image2

image3

 

Sedan var det dags för veckans första träningspass. Det var jag själv som höll i det och det blev en dryg halv timme Core, det vill säga styrketräning för vår bålmuskulatur. Bra pass att börja veckan med så alla fick känn på hur det ska kännas när magmusklerna är aktiverade. 

image8 

Mitt på dagen i dag har många avnjutit av pool och sol, de otroligt vackra färgerna vi bjuds på i naturen här samt inte att förglömma den fantastiska grekiska maten. En bra start på en förhoppningsvis bra vecka!

image5

image6

image4

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar