asarresa new

Start på veckan med gymträning

Skrivet av Läsarresor 24.05.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu har vi avklarat två hela dagar på Rhodos. Alla resenärer har fortsättningsvis gott humör men lite medtagna börjar en del bli av både sol och träningsvärk. Det betyder ju ändå att man tagit tillvara på stunden till fullo och både har njutit av värmen och pressat sig på träningarna. Härligt!

 

Gårdagen körde vi igång med lite lätt morgonyoga ute i det fria. Trots att det blåste en hel del så tyckte många att det var en suverän start på dagen att få sträcka på sig lite. På förmiddagen blev det sedan ett klassiskt gympass. Under de här hälsoresorna har man ett ypperligt tillfälle att lära sig nya övningar i gymmet och också kolla lite med tekniken i de övningar man redan brukar göra. 

image11

Igår var det därför hela två tredjedelar av gruppen som joinade gymträningen och efter en cirkelträning med både maskiner och fria vikter så hade de flesta hittat nya muskler de inte visste de hade.. ;)

 

På eftermiddagen drog Nicke iväg med ett gäng och löpte intervaller och sedan avslutades dagen med rörlighet och stretchning. Välbehövligt!

image15

 

En bonusbild får ni också från söndagkväll. Naturligtvis var det då hockey-VM på schemat också här på Rhodos och gänget samlades för att, tyvärr, se Finland förlora finalen. Men vad gör det då man sitter på en uteservering på en grekisk ö!

image13

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar