asarresa new

Utflykt till Lindos

Skrivet av Läsarresor 25.05.2016 | 0 Kommentarer

Hej på er! 

Förutom alla aktiviteter och träningar som vi från Nordic Training Camps sida ordnar på dessa hälsoresor så är det naturligtvis fritt fram för resenärerna att att upptäcka resemålen på egen hand och åka på diverse utflykter. Det uppmuntrar vi gärna till!

 

I går var en sådag dag då många passade på att göra just det. Vi bor som sagt ca 10 kilomter från Rhodos stad på norra sidan av ön så några tog och åkte in till stan och passade på att se stadens gamla delar. Några andra åkte till och med vidare därifrån för att se orten Lindos som är belägen ca 50 kilomter från Rhodos stad på östkusten. 

 

Lindos är ett av många "måste ses" på Rhodos och är känt för sina fina sandstränder och för Lindos Akropolis som är resterna av ett gammalt tempel. Vissa delar av templet är daterade så långt tillbaka som till och med 300 år f.Kr.

image16

image17

image18

image19

image20

 

 

Vi tränare hade inte möjlighet att åka med till Lindos i går men vi tog oss en tur in till gamla stan i Rhodos under skymningstimmarna. Mäktiga bevarade byggnader och ruiner! Plus att det var riktigt mysigt att strosa omkring när mörkret lade sig.

 

 image22

image23

image21

I dag är det dags för en av dessa resors sedvanliga höjdpunkter, nämligen vandringen!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar