asarresa new

Vi värmer upp i Vanda

Skrivet av Läsarresor 25.10.2018 | 0 Kommentarer

Nu är vi installerade på flygplatshotellet. Vi har fått information om resan och kryssningen av vår reseguide Aulikki Akaan-Penttilä. I Rom får vi dessutom en guide till, Annika Bourgogne. 

IMG 20181025 173305

 

Bilarna får vi lämna på hotellet så imorgon strax efter 10 är det bara att stiga på en buss som tar oss till flygplatsen. Lagom tid för vi hinner äta frukost i lugn och ro innan dess.

 

Det är ett glatt gäng som åker iväg på kryssning. En del har kryssat förr men de flesta verkar vara noviser som vi. Då är det jättebra att ha erfarna guider från Loistoristeilyt med. 

 

Aulikki berättade mycket intressant om Costa Diadema och hur det går till på kryssningen. Hon visade oss bland annat tidningen som varje kväll delas ut till hytterna. I den står allt som händer på båten under följande dag. 

 

IMG 20181025 175222

 

I brevet står också vilka intressanta platser vi åker förbi under natten och morgonen innan vi lägger till i nästa hamn. Och den som någon gång velat lära sig att dansa tango eller salsa har en bra chans under veckan som kommer.

 

Nu gäller det bara att sova gott och vila inför morgondagens resa mot Rom. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar