Back to life

lördag 13 maj 2017 - 15:52 | 6 Kommentarer

HEJ på er! 

 

Jag har varit väldigt frånvarande här en bra stund. Jag har varit väldigt frånvarande på alla sociala medier och i all kommunikation den senaste tiden. Jag har även varit väldigt frånvarande allmänt socialt den här vintern och vinter-våren. Men jag tänkte att det skulle bli ändring på det nu. 

 

Jag tycker den här vintern varit den längsta någonsin och jag har inte alls lyckats hantera den. Därför är jag så glad och lättad att det äntligen, ÄNTLIGEN börjar kännas lite vår i luften. Så himla mycket av mitt välmående, min sinnesro och självkänsla finns i utomhusluften, ljuset, ljuden och behagliga temperaturer. Jag har alltid varit medveten om det men aldrig har det varit så tydligt som nu och jag har haft så svårt att andas, både mentalt och ordagrannt, den här vintern. (Man kan ju sannerligen fråga sig varför man frivilligt bor så här långt norrut men det är livsfilosofi för en annan dag..)

 

Men som sagt så tänkte jag nu göra ett återupplivningsförsök, både på den här bloggen och på mig själv. Påbörja en bra spiral och sätta en positiv boll i rullning. Motivera både mig själv och förhoppningsvis er med trevliga träningar och mumsig mat. Så som tanken är och varit från början :) Är ni med mig? 

 

Så för att göra den här helgen så maxad som möjligt med bra feeling så började jag den på för mig bästa sätt. Men en tidig löptur i solsken. Hallelujah! Det må vara ett enkelt knep, men just nu finns det för mig ingen bättre känsla än efter just en sådan löptur. Att vara ute tidigt på lördag morgon. Att ha tränat, dushat, och sedan få sätta sig och äta frukost före klockan ens hunnit slå 10 och ha hela helgen framför sig är för mig en sådan harmonisk endorfinkick. Det känns som att man har ett försprång på livet. Haha. Roligt hur lättlurad man är att må bra när det väl kommer till kritan..;)

 

IMG 1733 IMG 1736

Årstaviken i Sthlm är guld och gröna skogar <3

 

Hojta till om det är något ni skulle vilja läsa om. Så ska jag försöka bjuda er på lite smått o gott och lättsmält för att kicka igång bloggandet igen.

Kommentarer

 • Julia Holmqvist

  13.05.2017 17:32 (10 månader sen)

  Härligt att du är tillbaka! :)

  • Lena Törnroos

   14.05.2017 10:05 (10 månader sen)

   Tack Julia! det ska bli roligt att leverera lite igen :)


 • Jemppa

  14.05.2017 17:53 (10 månader sen)

  Härligt att höra Lena! ?? Jag tycker vi måste ses snart.

  • Lena Törnroos

   17.05.2017 22:24 (10 månader sen)

   :) tack Jemps, det tackar jag inte nej till! :)


 • Hanna Stigzelius

  14.05.2017 19:46 (10 månader sen)

  Lättlurad eller smart är väl frågan :) Jag älskar också morgonspringturer, känns på nåt sätt lättare att bara få det gjort direkt på morgonen! Välkommen tillbaka.

  • Lena Törnroos

   17.05.2017 22:24 (10 månader sen)

   Tack Hanna! Och ja precis, bättre att få det gjort innan man hittar på någon ursäkt att skjuta upp det.. ;)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.