December workout music

måndag 30 november 2015 - 22:21 | 4 Kommentarer

Så var sista november här. Tack och lov om ni frågar mig. Tycker höstmånaderna brukar gå i ett fram till jul utan att jag ens hinner reflektera över dem men den senaste månaden har sugit så otroligt mycket energi och motivation ur mig att jag är mer än lättad att den är över. Att decemeber kommer innebära ett massa rännande hit och dit och fullspäckat schema för egen del är sedan en annan saga. Men för att plocka fram den där extra energin som behövs just nu, framför allt i träningen så här års, så behövs en ny låtlista.

 

Märkte att den innehåller en hel del "strong" "stronger" och "love", kanske det som vi alla behöver just nu, haha. Så hoppas den kommer till glädje och tar fram det där lilla extra som gör att vi tillsammans orkar träna ut det här året och in det nya!

 

Eftersom jag har något problem med att "bädda in" en låtlista här i inlägget för tillfället så kommer ni åt listan genom att klicka

HÄR! 

 

IMG 7

 

och ps. glöm inte att klicka på hjärtat här nedan om ni gillar mina inlägg. Så får jag bättre hum om vad som går hem i stugorna. Tack! Och glad ny vecka på er! :)

Kommentarer

 • Julia

  30.11.2015 22:44 (2 år sen)

  TACK för spellistan! Har lyssnat sönder din weekendworkout under springturerna så behövde mera :) !

  • Lena Törnroos

   01.12.2015 13:46 (2 år sen)

   Nej va kul att höra! Hoppas den här listan kommer till lika stor användning! och så kanske vi springer på varann i Vasas löparspår senare i december. :)


 • Malin

  02.12.2015 10:04 (2 år sen)

  Alla dina inlägg går hem och får ett hjärta av mig! :)

  • Lena Törnroos

   02.12.2015 12:18 (2 år sen)

   Nåmen tack Malin! :D här får du ett hjärta tillbaka av mig <3! puss


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.