DSC03772

Fick köra cross för första gången och städar inför flytten!

Skrivet av Lina Skog 12.08.2019 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er! <3

Igår var en rolig dag. Jag fick prova köra cross för första gången i mitt liv, och oj vad roligt det var. Det var Daniels största intresse när han var yngre men det har blivit mindre av det nu på senaste åren. Dock har han hojen kvar så vi bestämde oss för att jag skall få testa, då jag länge har pratat om det. Jag fick lite instruktioner om hur jag skall göra, och så blev det åk av. Daniel blev nog lite imponerad av min insats, likaså jag. Inte trodde jag det skulle gå så bra som det gjorde. Gärna hänger jag med flera gånger! :) DSC06501Det roliga var också att cross-kläderna D hade på sig som 11-åring passade på mig igår, ibland är det bra att spara gamla saker! ;)

Idag har jag plockat och fejat här hemma, försöker börja packa ihop mina saker då jag snart får flytta in i mitt nya rum. Antagligen i mitten på veckan. Dock vet jag inte vart jag skall göra av med allt, man har ju allt från leksaker till prydnads-stenar, gamla spel och tidningar. Antar att det bara är och slänga. Roligt är det iaf att "städa" då man hittar gamla dagböcker man skrivit på lägerskolan och skoluppgifter, samt gamla prov. Man får en varm känsla i kroppen av att läsa sina gamla texter, det betyder mycket att ha dem kvar sparade! :) Tänkte jag kunde göra ett inlägg där jag kopierar något jag själv skrivit i mina samlingar, om det skulle vara roligt för er att läsa? 

Ha en skön Måndag mina bloggläsare! <3

Kommentarer

 • Sara Storbäck 12/08/2019 7:10pm (3 år sen)

  Vad roligt att läsa! Eftersom att jag själv också håller på att flytta känner jag sååå igen det du skriver om städandet - har ingen aning om vad jag ska göra av allt! Och det skulle va riktigt kul att läsa ngt som du skrivit förr. :)

  • Lina Skog 13/08/2019 9:53pm (3 år sen)

   Ja men precis, och man skulle ju vilja sortera allt så bra man kan, men det är lättare sagt än gjort, hehe! :)

 • Ronja Strömvall 13/08/2019 10:12am (3 år sen)

  Jaa! Det skulle vara jätteroligt :D

  • Lina Skog 13/08/2019 9:52pm (3 år sen)

   Va kul, tack! :)

Skriv en kommentar