Att sluta be om ursäkt för sin existens

lördag 15 april 2017 - 23:40 | 0 Kommentarer

Jag är 31 år och har alla dessa år alltid tänkt en del på vad andra tycker och tänker - eller måste ju nog erkänna att jag blivit mycket bättre på att INTE göra det. I vissa fall burkar jag inte bry mig ett skit om vad andra tycker och tänker, medan andra gånger kan jag låta bli att göra något iom andras troliga/möjliga reaktion. Låter kanske urdumt, men tyvärr är det här ju ganska vanligt bland oss människor. Så jag lär inte vara unik på den här fronten. 

Jag är aktiv på de flesta sociala medier. Vi pratar alltså om Instagram, Facebook och bloggen då, där jag uppdaterar för det mesta aktivt men kan ha lugnare perioder. Nu som då sköljer en obehagsvåg över mig då jag funderar vad andra tänker om ett visst blogginlägg eller en bild som jag satt upp. Sällan påverkar det så pass att jag skulle låta bli uppdatera, men visst tänker jag några extra gånger om vad som är vettigt. 

Jag har den här senaste veckan kommit till en självinsikt, om att jag gör det val och handlingar som är viktiga/betydelsefulla/roliga för mig och min familj. Jag har för knappa två veckor sedan börjat jobba med något nytt (mera om det i ett senare inlägg), och till en början funderade jag massor på om vad andra tänker och om de blir störda på mig. MEN vet ni, tur har de möjligheten att sluta följa mig på instagram eller facebook ifall mina inlägg stör. För det andra så betalar ju inte de mina räkningar eller vår drömresa, så vad har andra att göra med det vad jag sysslar med? (Lovar det är inget olagligt,haha!)

Det är inte bort från mig ifall någon skulle ha så tråkigt liv att de skulle måste fundera över mina handlingar och över mitt liv (för vem skulle ens göra det?). Härmed lovar jag att jag skall bli ännu bättre på att totalt släppa den här jobbiga tanken som då och då dyker upp och råddar till det. Ni är väl med?

PEACE OUT! Och det var kvällens flum!

IMG 1208

Kategorier:

Funderingar

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.