INTENSIVT

torsdag 13 april 2017 - 20:25 | 0 Kommentarer

Nu börjar den yngste av oss vara i bättre skick, och tydligen har måndagens antibiotikaspruta gjort sitt. Visst är hans högra öra ännu sjukt pga. utdragen öroninflammation, men äntligen börjar han vara sig själv igen. Bäst av allt är att febern är borta, så vi behövde inte på kontroll till barnavdelningen. Nu när Luka är "på benen" igen är det full fart, och som sagt skall han bara stå stå och stå hela tiden. Med stöd klart, eller visst tror han att han kan redan stå själv. 

Jag förstår inte hur i all världen att jag kunde ha glömt bort den här åldern. Bye bye att göra något då Luka är vaken. Jag kan knappt sätta smutsiga kärl i diskmaskin förrän han står mot kylskåpet och hänger i handtagen. Nå, jag vet att det är bara tillfälligt men jag tyckte det var helt mysigt och LUGNT då han bara låg på golvet. Allt med sin tid, och det lär ju väl lugna ner sig om några år.

FullSizeRender 4Luka och vår favoritbok "Åh nej, Bruno!" (Chris Haughton) som Luka fått till present av sina fina och saknade gudföräldrar i Åbo.

Kategorier:

Lukas utveckling

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.