Läget med Luka, the one and only

onsdag 31 maj 2017 - 10:00 | 0 Kommentarer

Numera har vi en tiomånaders typ hemma hos oss och jag kan intyga er om att det är inte många lugna stunder tillsammans med honom. Men hallo, Luka håller ju på att upptäcka hela världen och då behövs det ju fart och fläng. Han älskar att bli jagad och skulle vilja springa iväg om han bara kunde, men han kryper i raserfart när vi leker att vi jagar honom. Han ogillar starkt vår gräsmatta och börjar genast gnälla ifall man sätter honom och sitta i gräset. Hör han ljudet att man öppnar diskmaskinen, utedörren eller tvättmaskinen kommer han i illfart och "hjälper" till. Han går med stöd och har tagit några ynka steg. Är väldigt busig av sig, men inte så konstigt då han har så busig familj. Han är inte blyg och gillar de flesta, men mamis är han minsann - om jag är på plats annars går det hur bra som helst. 

Varje gång Luka har blivit friskare här under sina alla öroninflammationer har han utvecklats massor. Stackars liten som varit så sjuk hela tiden (tur är det ju inget allvarligt) men tråkigt att se honom lida. Han är fortfarande jätte känslig mot allting nytt i matväg, så vi tar det sakta men säkert. Just nu känns det som om han kommer aldrig att lära sig äta annat än 4 månaders babysar puré - men jag har helt enkelt tagit den lätta vägen bara för att han skall få i sig mat och få sin vikt uppåt. Det är ju inte så hejsan att äta eller dricka med konstant sjuka öron. Men Luka tycker om att plocka i sig själv mat, bl.a melon, majsbågar och gurka medan grynost och ägg not so much. 

Luka, vår Luka, så otroligt ljuvlig och bestämd. Och han som har den finaste storebrodern, som orkar vara så mån om sin lillebror. Kommer att bli en så fartfylld sommar med vårt radarpar. 

IMG 5041

Tandlös är han dock ännu, lite småroligt!

Kategorier:

Lukas utveckling

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.