The Fruhippa

tisdag 13 juni 2017 - 23:00 | 0 Kommentarer

Tillbaka till dagen som jag kommer att minnas för evigt - och fylls med en sån värme då jag tänker på hur fina vänner jag har!

 

Den första timmen av min fruhippa gick till att jag var supernervös och mådde illa - inte över att jag inte visste vad som skulle hända näst utan pga rädslan av att inte kunna äta och få migrän OCH förstöra hela dagen (jag är speciell, jag vet!). Så det var tanken att vi skulle på brunch, men ägaren till stället hade satt upp en lapp att det var stängt - så vi gick istället till Vohvelikahvila som annars är ett så mysigt ställe med goda sallad och våfflor. Jag klarade dock inte av att äta, men mitt sällskap njöt. 

IMG 5980

Efter underklädes- och bananshopping (random!) styrde vi kosan mot campingområdet och jag gissade rätt att vi skulle på SUP-kurs - alltså något jag har så velat testa! Dessutom hade tjejerna bokat den sötaste kursledaren åt oss (hahaha) som orkade tålmodigt hänga med oss ute på havet i ett par timmar. Killen på Safari Beach Rent lärde oss tekniken med SUP och det var ju inte alls svårt. Bara en massa kul, t.om att fälla sig helt bakåt ner i vattnet var bara skönt - med våtdräkt då. Två av mina kompisar testade på att stå på huvudet, och det klarade dom galant. Det var tyvärr lite överkurs för mig, men kanske nästa gång.. 

IMG 5976

IMG 5874

IMG 5967

IMG 5970

Efter suppandet blev det kaffepaus hos Malena och jag åt som en häst. Illamåendet och nervositeten lämnade som tur genast när jag klev i våtdräkten och fick göra något praktiskt. Tur det! Sedan var det igen dags att hoppa i bilen och fundera vart vi skulle näst. När vi svängde av riksåttan tänkte jag att kanske vi skulle åka till en av mina favoritplatser, där jag endast varit en gång tidigare på bröllopsfest. Och rätt hade jag, för vi skulle övernatta en natt på Glasbruket - alltså mina vänner kunde inte ha hittat ett bättre ställe. Jag bara älskar stället och de fina husen!  

IMG 5860

Senare anlände flera vänner och jag blev alltid lika rörd av att se alla. Fick också se videohälsningar på alla de som inte kunde närvara och jag grät som en liten flicka av alla de fina videon. Vi åt gott och satt länge i jacuzzin. Och SKRATTADE. Det var nog främst de vi gjorde hela dagen, kvällen och natten. Dagen avslutades med att få krypa i en skön säng brevid en bästis och vakna nästa morgon till en lyxbrunch!   

IMG 5849

IMG 5891

IMG 2

IMG 5940

IMG 5961

 

Jag är en lycklig kvinna som har så fina och omtänksamma vänner i mitt liv. TACK x 1000 - Ni är bäst! Och nu måste vi ju bara ordna en ordentlig bröllopsfest!

 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.