THE PÅSKLISTA 2017

tisdag 11 april 2017 - 22:40 | 0 Kommentarer

Trots den rådande sjukstugan så börjar ju påsken närma sig. Påsken har alltid varit en favorithögtid för mig, inte dock i religiös bemärkelse. Men mera om det här på bloggslistan

IMG 6577

När någon säger "påsk", tänker jag: Aaah, massor med choklad, fyra lediga dagar och familjehäng.

Jag firar påsken för att: det är en tradition, och det har varit det sedan barn. 

Det bästa påskgodiset är: Helt klart Kinder-ägg, finns ju inget bättre. Eller jaaa, nu kom jag ju på att det finns det visst. Typ Fazer påse med tre olika chokostänger med crisp, nougat och toffee. Toffe är för gott och jag tänker alltid på min storasyster när jag äter dom. För hon gillar dem lika mycket! 

Mitt påskpynt ska vara: minimalt, men gula tulpaner, videkvistar med fjädrar och kanske några målade ägg. Är världens sämst på pynt av olika de slag och har igen glömt att sätta raigräset..

Det sämsta med påsken är: chokoöverdos!

Det bästa med påsken är: att man får vara ledig tillsammans med familjen.

Min åsikt om påskhäxor: inget mig emot, för jag har varit påskhäxa alltid som "liten", tror jag vågade mig vara påskhäxa ännu på sjuan, haha! Nu med egna barn får de gärna vara en kanin eller dylikt.. 

Det här är min påsktradition: det varierar, för ett år var vi i Åbo och på en picnickryssning. Ifjol hade Liam magsjuka och med Thomas var vi lite off pga. Thomas brännskador och min graviditet. Så får se hur det blir i år, men gula tulpaner, friska barn och choko - det räcker för mig. 

Kategorier:

Listor och sånt

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.