Utomhusträning check!

måndag 5 juni 2017 - 22:30 | 0 Kommentarer

Idag var det dags att korka årets första utomhusträning, och där kring kl. 10 susade min träningsbästis Malena och hennes dotter in på vår gård. Det var bara att sätta minstingen och sova, de äldre barnen på trampolinen och musiken på. Jag älskar så att få träna utomhus när man har utrymme och kan andas ordentligt frisk luft (ogillar starkt trånga och varma gymsal). Dagens träningsprogram var ju klart gjord av Kayla Itsines och det var dags för vecka 1 med ben & cardio (pga av en paus i tränandet). Så skönt att träna när det står exakt vad man skall göra och hur länge - man behöver inte sätta energi på något annat än att träna. 

Dagens träning gick över förväntan. Tydligen får man muskler med att gå och bära på 9 kilos klimp och med alla dessa vagnpromenader. Visst var det några avbrott under träningen när barnen gnabbades över nått, men vad annat kan man förvänta sig av fyra - och femåringar. 

Kanske jag har glömt nämna att jag satt mitt gymkort på paus ända till oktober, just för att jag kan på sommaren träna ute och hemma (intresseklubben antecknar flitigt). Och för att se i september hur det blir att kombinera dagis, fulltidsjobb och ett deltidsjobb - och träningen då. För har mina aningar om att det kommer att vara lättare att träna hemma, men tiden får visa. 

IMG 5760

Kategorier:

Träning

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.