VAD HAR JAG GJORT?

torsdag 4 maj 2017 - 10:40 | 0 Kommentarer

Det är tanken jag haft många gånger under den senaste månaden. Alltså nog mera i positiv bemärkelse, än i negativ. Kastade in mig i något som jag aldrig tidigare hört om. Tänkte att vad har jag att förlora? För det är en månad sedan jag tog beslutet att bli min egen chef och arbeta medan jag är hemma med barnen. För vem vill inte ha de där extra pengarna? Lyxen är klart att jag kan jobba när jag vill, hur mycket/lite jag vill och allt sker på min telefon eller datorn. Så hej från mig, som nu under semestern börjat jobba med ett nytt jobb. För inte tackar man ju nej till nya utmaningar. Och jag drömmer faktiskt om att kunna renovera vårt hem, göra en längre resa tillsammans med familjen och fixa till vår gård. Och där behövs det ju lite pengar.. 

Jag har trivts jätte bra att vara hemma med barnen, men jag har väl alltid varit en sån som tycker om att ha mycket på gång. Eller nu kan jag ju själv bestämma hur mycket jobb jag gör, men för min del har det här varit en skön omväxling från mammavardagen. Jag har inte ångrat mig en endaste dag och har fått träffa en hel drös fina nya människor. Och dessutom få testa en hel massa häftiga produkter och få finfina stamkunder gör ju inte saken värre. Dessutom har jag lärt mig nya saker om mig själv, och det verkar vara väldigt nyttigt att stiga ur sin bekvämlighetszon som nästan alltid känns lite för trygg.

Nu blir ni stressade och funderar att "KAN HON NU INTE BARA BERÄTTA VAD HON GÖR?. Jo, jag jobbar för ett företag som säljer helt naturliga hälso- och hudvårdsprodukter. Jag med andra namnet skeptikern gick med i nått jag hade ingen aning om - och trodde inte ens på alla produkter när jag väl började på med jobbet. Men jag älskar att bli visad att jag hade fel. Så nu jobbar jag med att få människor och mig själv mot ett mera hälsosammare liv. Måste faktiskt bara påpeka att det här förgyller min vardag, och kan inte komma ihåg när jag senast varit så här ivrig över ett nytt jobb! 

På instagram kan ni följa med min resa, välkommen med! 

  

IMG 4035

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.