3 bra torsdagstips.

torsdag 24 maj 2018 - 08:10 | 1 Kommentarer

God morgon, mina vänner. I dag har vi en bättre dag i sikte. Magen har lugnat sig och jag har gjort upp fullgoda torsdagsplaner. Internet har levererat på bred front, trots att klockan bara är några minuter över 8. Och eftersom jag inte är egennyttig ska jag föra det goda vidare:

 

1. Gratis museibesök. I dag, torsdagen den 24.5 bjussar Vasa stad på gratis inträde till alla sina muséer. Har styrt upp kultureftermiddag med barnen när de kommer hem från skolan. Det lutar mot Österbottens museum och eventuellt ett besök på Kuntsi om vi ännu orkar efteråt. Lärde mig också att det alltid är fritt inträde till Vasa konsthall (tänk!). Där visas nu Nick Brandt: On This Earth, A Shadow Falls Accross The Ravaged Land (som har producerats av Fotografiska i Stockholm och består av maffiga foton från Afrikas natur). 

2. Gamla människor på Facebook. Ni ska kolla på den här jätteroliga videon om äldre på Fb som YleX har gjort. Fnissade så mycket igår kväll när jag försökte lägga My att jag fick börja om med nattningen från början. Tyvärr är den på finska, men ge den en chans. "Kiitos kaveruudesta".

3. Bra räddningsknep. Anna-Lena, som numera jobbar som marknadsföringschef på ett försökringsbolag, delade igår en bra video om hur man kan använda en helt vanlig hink som en livboj. Kan ju vara bra att känna till nu inför sommarsäsongen. Så hur funkar livräddning med hink. 

1

Kommentarer

  • Jenn - forever abroad

    24.05.2018 10:29 (1 månad sen)

    Åh min finska sviker mig (som den svensk jag är) - den var nog inte lika rolig när man inte förstår... Men det var väldigt söta ;) Och äldre på facebook är ju väldigt fina <33


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.