3 ovärderliga måndagstips

måndag 24 augusti 2015 - 16:07 | 0 Kommentarer

Eftersom det känns som om jag har legat steget efter hela den här måndagen är jag kanske inte den bästa personen att komma med bra tips. Det började med att jag försov mig till jobbet (taxi hemifrån till kontoret kostar 10,50 euro) och fortsatte med att jag blev förkyld. Nå hur som helst, vi kör tre tips som ni inte kan leva utan:

 

w

 

1. Patricia Rodas sommarprat. Det var tveklöst ett av de bästa sommarpraten i sommar (tillsammans med Alfreds och Karins). Patricia, som för övrigt också bloggar här på Sevendays, berättar om hur det var att leva i och ta sig ur ett våldsamt förhållande. Så otroligt bra musik också. Brukar alltid lyssna utan musik, men det här ska ni verkligen lyssna med. Samspelar så genialiskt med Patricias kloka ord. 

 

Skarmavbild 2015 08 24 kl. 15.51.06

 

2. @etopiskteksem. Kakkakaffe-Evas instakonto som handlar om kampen mot atopiskt eksem och avvänjningen från bland annat kortison. Det är så otroligt intressant. Själv följer jag på väldigt nära håll min systerson Winstons kamp mot kliande, blommande hy, så det här är något jag går igång på just nu. Vill så att Eva och ska hitta en lösning för sitt hudhelvete. Ett instakonto ni inte kan leva utan.

 

 

222

 

3. Wickmans plantskola. Inte nog med att Kjell är en sån oerhört skön snubbe (det är kanske opassande att prata om favoritkunder på jobbet, men jag kan erkänna att Kjell tillhör toppskiktet) - han har också världens coolaste retrowebb. När jag köpte ett äppelträd till sommarstugan fick jag dessutom ett väldigt utförligt mejl om hur jag skulle plantera det och vårda det. En plan som sträckte sig flera år i framtiden. Kjell kan verkligen allt om finländska blommor, träd och växter. Därför tyckte jag det var värt att skeppa trädet 100 km från Närpes till Replot. Glöm inte att följa dem på Pinterest!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.