After work för mammor.

fredag 13 april 2018 - 16:30 | 1 Kommentarer

2018 04 13 03.53.19 2

 

I dag var den första riktigt på riktigt våriga dagen. Fredagen den trettonde april. Herregud, blev helt till mig när jag insåg att det var vårjacksväder när jag skulle ut på lunchdejt. Så mycket lättare det är att andas när man inte behöver ha 8 kg vinterjacka på sig när man hasar fram i drivan. 11 plusgrader, solsken och dammiga trottoarer kändes plötsligt som värsta lyxtillvaron.

Snart ska jag traska iväg på afterwork. Vete fan om man förtjänar sånt när man inte har varit på jobb, meeeen å andra sidan: att vara småbarnsmorsa och roada en familjecirkus är väl inte direkt kattskit det heller. Synd att den här mammaledigheten snart är slut. Borde har startat en afterwork-klubb för småbarnsföräldrar. Om det någon som förtjänar en nerkyld skumpa och skitprat där vid 18-snåret om fredagar, så är det vi. Jajaja, en annan gång, i ett annat liv.

Hoppas ni får en riktigt bra helg! För mig börjar den i alla fall nuh.

1

Kommentarer

  • Cecilia

    13.04.2018 21:27 (3 månader sen)

    Älskar din blogg!! Genomtänkta, roliga, spontana, smarta inlägg. Har själv en 9 månaders, vilket gör det ännu roligare att följa dig. Fortsätt skriva, för du gör det med huvudet på spiken :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.