Babymoon i Umeå.

lördag 12 augusti 2017 - 21:00 | 3 Kommentarer

Aj vilka fina dagar i Umeå vi fick!

Jag försökte verkligen carpa varenda liten nanosekund. Därför ekade bloggen tom i några dagar. Att åka iväg var verkligen det bästa spontana infallet på länge. Finns nog inget som är så skönt som att släppa allt bakom sig och bara checka in på ett hotell. Krispiga lakan, frukost och vita handdukar. 

Att göra det nu, medan My ännu sover 90 % av dagen, var så god tajming. Nu fick vi göra allt i fred. Sånt som man verkligen inte får när man har en äldre bebis. Som att shoppa, äta och dricka vin i fred och allt det där. Hon är ju en bebbe som inte direkt är bortskämd med tystnad, så Leo's Lekland var ju t.ex en utmärkt ljudmatta. Hon har i princip sovit sig igenom hela resan. Svärmor och svärfar hängde spontant på, så vi har fått både sällskap och en extrabaklucka (ny bokhylla till sovrummet, wuhuu!).

Ett bättre avslut på sommarlovet kunde vi inte få. Känner mig så rik på allt nu. Bäckenet och kroppen är så mycket bättre. Fast vi har varit i rörelse hela tiden, så känns det nästan ingenstans. Och barnen är så kära i sin lillasyster, vilket ju alltid värmer en mors ömma hjärta. Skulle det inte vara för sexårstrotset som har pågått mer eller mindre hela sommarlovet så skulle jag nästan tro att jag har det FÖR bra (och då menar jag Milkens - inte mitt). 

Ändå vill jag påstå att familjen är det bästa resesällskapet i världen. My förtjänar nog ett gulddiplom i stabilt humör (det samma gäller Masse - sån klippa). Vi får hoppas de håller i sig, för i januari bär det av på långflight (jiiihaaa!). Hoppas jag fortfarande ammar då, för noooog är det smidigt att aldrig behöva tänka på mat åt bebeto. Det har jag tänkt varje gång jag har ammat. Så skönt med en fungerande amning den här gången.

Tre andra saker som var utmärkta med vår landsflykt: 1. Filippa K-rean. 2. Comfort Hotel Winns ekologiska frukostbuffé. 3. Att äntligen få känna mig lite levande igen.

 

2017 08 12 08.37.43 1

3

Kommentarer

 • Isa

  12.08.2017 21:29 (3 månader sen)

  Ljuuvligt! My på sista bilden: "Hejhej, vi rings sen".


 • maja

  13.08.2017 01:16 (3 månader sen)

  Brukar dina barn läsa din blogg? (De två äldre alltså :)) Och vad tycker de om att du bloggar? Brukar de liksom komma med förslag om vad du kan blogga om/fota eller är de helt ointresserade av det? :D

  • Linn Jung

   13.08.2017 09:48 (3 månader sen)

   De är totalt ointresserade. De vet såklart om att jag bloggar (jag frågar alltid lov om jag får lägga ut bilder el. berätta anekdoter). Men överlag är intresset svalt.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.