Inte så.

fredag 8 september 2017 - 10:00 | 0 Kommentarer

Uff, igår hade jag en sån där dag när allt händer på en och samma gång. Minutschema från frukost till läggdags. Om det är något jag kommit i att ogilla, så är det just exakt sådana här dagar. När man klämmer in skrivande, poddklipp, skolbarns hälsogranskning, en fotografering och ett föräldramöte i en fem veckor gammal babyvardag. Glöm ej heller att alla ska ha mat och att vissa ska på fotisträning. PUH!

Vi säger att det var första och sista gången. Hade riktigt snurriga ögon igår kväll när jag kom hem 20.30. En sån här babyvardag ska jag INTE skaffa mig.

Ofta får jag ta mig för pannan och skratta medlidande när jag ser folk på sociala medier som poserar med hur upptagna och stressade de är (ni vet, snack om "fart och fläng", huu). Någon gång har jag säkert varit likadan själv, men nu är det nästan ett litet förakt jag känner. Det lata, lugna livet är det bästa livet. Det var med andra ord riktigt rätt åt mig att My var vaken (och missnöjd med livet) hela kvällen igår. Tror hon försökte säga att vi ska chilla lite mer i dag.

 

2017 09 07 05.41.34 1

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.