Vad gör du nästa tisdag?

onsdag 4 oktober 2017 - 20:00 | 5 Kommentarer

Onsdag  - vilken utmärkt dag för lite skamlös självreklam!

 

Nästa vecka blir en rolig vecka. Det var urlänge sedan jag senast höll en föreläsning av något slag. Och nu är det äntligen dags igen. För första gången på länge känns det riktigt roligt, till och med så här före. Ska prata om zonen som ligger mig varmt om hjärtat, tvivelzonen. I stora auditoriet i Jakobstads gymnasium.

Ni som inte känner till min så kallade tvivelzon kan t.ex läsa Vbl-krönikan "Nu slutar vi prata om väggen, va?" (texten är låst, men du kan läsa den om du går här via min Facebook-sida). Jag kommer att ta upp 10 punkter som berör den psykiska hälsan. Det är ju trots allt världsdagen för psykisk hälsa just den tisdagen. Jag tror på riktigt det kan bli riktigt roligt! Och kanske lite allvarligt. Allt från minnesförlust till att göra comeback i sitt eget liv. Eventuellt lite fördomar och utmattningsbingo också. Dessutom bjussar vi på kaffe, te och frukt! 

Anders från Arbis mejlade i dag att det redan är över 100 (!) anmälda. Fick lite kallsvettningar ett tag innan jag insåg att det BARA är bra (lite press gör bara att jag skärper och kammar mig lite extra). Skulle tycka att det var kul om du kom! I synnerhet om du tenderar vara lagd åt samma håll som jag. Det finns ännu platser och du kan anmäla dig här. Har lämnat plats på slutet för lite fritt snack och finurliga frågor, men får vi feeling kanske vi kan ha lite skön gruppterapi (nå nee, jag är ju sannerligen ingen vetenskapsman - det ska ni ha klart för er).

Hoppas vi ses!

 

2017 10 04 07.44.42 1

 

Kommentarer

 • Marlene

  05.10.2017 10:53 (4 månader sen)

  Vi syns då :) Ser fram emot föreläsningen. Och att vara ledig efter vak. Men mest föreläsningen ;)


 • Lottan

  05.10.2017 12:14 (4 månader sen)

  Äsch ändå. Kommer inte in på krönikan via länken. Men hade så jättegärna läst om det där ändå. Kan du upprepa krönikan i korta drag här på bloggen? :)


 • Johanna

  05.10.2017 13:22 (4 månader sen)

  Samma föreläsning i Vasa? Snälla, snälla! ?


 • Mia

  08.10.2017 18:28 (3 månader sen)

  Jag är anmäld, ska bli intressant! :)


 • Jessica

  10.10.2017 21:05 (3 månader sen)

  Alltså nej varför har jag missat detta?! :( Hade ingen aning om att du skulle komma hit till Jakobstad och föreläsa. Skulle jätte gärna ha kommit och lyssnat!! Kommer det fler chanser någon gång snart här i Österbotten?? :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.