LINN NYLUND2

100% ärligt

Skrivet av Linn Nylund 26.01.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er! 

Längesen sist nu.

Önskar att jag skulle ha en rolig anledning till att det ekat tomt här men den största och egentligen enda anledningen är nog att jag har haft svårt att vet vad jag skall skriva om. Jag vill kunna visa min vardag exakt som den är, utan filter liksom. Jag vill att min blogg ska kunna visa mitt liv på ett rättvist sätt med både med- och motgångar, utan att ta bort något för att det inte passar in i "hur" man borde leva. 

Jag tror att man lätt glömmer bort att det man läser och ser på sociala medier inte alltid behöver vara hela sanningen. Det är så otroligt lätt att välja att bara dela med sig av de delarna man är mest stolt över och de bilderna på sig själv där man tycker att man ser bäst ut. Jag gör det själv hela tiden, på t.ex. min instagram delar jag enbart med mig av mina bästa selfien och finaste bilder, ofta är de redigerade och omtagna 1000 gånger för att de ska bli exakt som man vill ha dem.  Jag önskar att vi bara skulle sluta med det, sluta med att bygga upp fasader runt oss för att se bra ut inför andra. Jag tror att iallafall jag skulle må bättre av att inte alltid behöva låtsas att ha det perfekta livet, och tror att många av er också skulle må bra av det! 

Så det som jag kanske egentligen försöker säga är att jag från och med nu skall försöka vara så ärlig mot både mig själv och er som möjligt och verkligen jobba på att dela med mig av sånt som jag kanske annars skulle välja att inte berätta om.  

Namnlos design 2

Hör gärna av er om det finns någonting speciellt ni vill läsa om. Vi hörs!  

 Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar