LINN NYLUND2

EN URTRÅKIG & PERFEKT HELG

Skrivet av Linn Nylund 20.10.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er! 

Jag har haft en sån riktigt lugn och mysig helg.  Jag kan ofta uppleva att helgen tyvärr kan bli lite stressig och obekväm eftersom att man har två ynka dagar att hinna med allt man vill göre före man måste återgå till vardag igen. Det känns oftast som om man "lever för helgen", det gör iallafall jag. Jag börjar nog längta efter helgen redan samma sekund som jag vaknar på måndag. Därför tror jag att det kan vara viktigt ibland att "spara" vissa helger till att bara få göra ingenting. Exakt så har denna helg varit för mig, det har känts som om jag har haft all tid i världen. 

Mina top 3 denna helg har varit: 

1. Gick till Aroma på lördagsförmiddagen och köpte frukost av min syster som jobbar där. 

2019 10 19 12.31.16 3

2. Var på massage i fredags. Även om det kanske inte hjälpte just det som jag var där för så var det ändå en väldigt avslappnande stund. 

3. Regnet. Älskar höstregn och speciellt då man får sitta inomhus och t.ex. kolla serier medan det slår mot taket. 

20191020 172713 0000

Den inkommande veckan ska jag försöka vara mer i nuet, hur klyschigt det än låter. Ofta kan jag fundera på och oroa mig över saker som händer i framtiden (eller bara några dagar framåt) och glömmer bort att uppleva och njuta av det jag är i just då. Ett av mina större mål för mig själv denna höst är att fokusera mer på det som händer i stunden istället för att fundera och nästan redan befinna mig i det som händer framåt. För den här hösten har jag flera utmaningar/mål som jag vill klara av och uppnå, ni kommer få höra om alla så småningom! 

Hoppas du har haft en lika skön helg som mig! Och om du inte har haft det så lovar jag att du har många bra helger framför dig, tro mig. 

Vi hörs snart! (ps. det är bara en vecka kvar till nästa helg)

 

Kommentarer

  • Lucas Hahn 22/10/2019 10:17am (3 år sen)

    Låter som en riktigt skön helg. + Älskar sista meningen!

Skriv en kommentar