LINN NYLUND2

TACKAR DEN GRÖNA KOFTAN OCH MINA HÖGSTADIE VÄNNER

Skrivet av Linn Nylund 23.10.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er! 

Min vecka har börjat väldigt bra, en hel del med jobben man annars har det varit väldigt lugnt. Har de senaste dagarna funderat på hur coolt det är att kunna uttrycka sig med hjälp av sina kläder. Har ni nån gång satt er ner bland massor av människor och bara iakttagit dem? Det har jag, älskar verkligen att kolla hur man på olika sätt kan få fram t.ex. intressen och personlighet igenom sin stil. 

Vad jag minns så har jag alltid varit intresserad av olika klädstilar och styling. I lågstadiet var jag nog den som hade på mig en grön kofta då alla andra hade svarta, inte en så stor grej egentligen men som en 10åring kände jag ändå att jag stack ut lite ur mängden iallafall. Då jag börja högstadiet var det viktigt att klä sig och i princip försöka se ut exakt som alla andra så att man int skulle sticka ut allt för mycket. Som tur var hittade jag rätt snabbt mitt "gäng" där det var helt okej att ha på sig byxor med 11 olika färger och 15 olika mönster utan att nån skulle ha brytt sig värst mycket. De jag umgicks med hade nog också stillar som bröt mot de andra i vår årskurs "klädkoder"., så har väl egentligen de att tacka för att jag idag över konsumerar udda klädesplagg på daglig basis (okej riktigt så illa är det väl inte haha). 

Tänk ändå att nåt så i princip oviktigt och meningslöst som kläder kan komma och vara en så viktigt del av en. För mig är det iallafall så att hur töntigt det än låter så ser jag min stil och mina kläder som en slags konstform och som en hobby. Gillar verkligen att gå runt på loppis i timmar och söka unika plagg som jag sen kan sy om och fixa till så att de blir exakt som man vill ha det.  

Namnlos design 2

En av mina favorit trender under sommaren/hösten har nog varit alla stora fina spännen som man absolut inte kan ha för många av

Vad tycker du om att använda kläder som ett sett att uttrycka sig själv , gör du det själv och hur skulle du beskriva din stil?

Vi hörs!!

 

Kommentarer

  • Vendela 29/10/2019 9:31am (3 år sen)

    Skulle beskriva min stil som ”sköna och ibland lite coola träningskläder”

Skriv en kommentar