LINN NYLUND2

VARMT VÄLKOMNA

Skrivet av Linn Nylund 12.10.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

 

Hej på er, vad kul att just du hittat hit! Jag heter Linn och har fått äran att vara en av Sevendays splitter nya bloggare.

 Tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Heter som sagt Linn Nylund, är 20år och bor i Vasa. Jag är utbildad ungdoms- och friitidsinstruktör och har precis inlett mitt andra år som skolgångsbiträde i ett lågstadie här i Vasa, förutom det jobbar jag även med folkhälsans barnklubbar och som friidrottstränare nån kväll i veckan. Dagar och kväller jag inte jobbar väljer jag oftast att spendera min tid med min familj som jag värdesätter mycket samt mina älskadeälskade vänner. Annars gillar jag att spela och sjunga, vara utomhus och i princip all form av fysisk aktivitet (speciellt friidrotten ligger mig väldigt varmt om hjärtat.
                                                                                                                                                                                                                                         2019 08 22 05.21.48 5

Då jag läste att Sevendays sökte nya bloggare var jag snabb med att söka. Har alltid gillat att skriva om lite ”djupare” ämnen som jämställdhet, feminism, männskligarättigheter och klimatet så det kommer antagligen bli mycket sånt på denna blogg, men kommer såklart lägga ut mera ”ytliga” inlägg också eftersom att jag har ett brinnande intresse för mode, stil och inredning.

Namnlos design

Jag ser väldigt mycket framemot att få starta igång denna blogg och få kunna dela mina tankar med er. Hoppas att du kommer tycka att det är lika roligt att följa min blogg som jag tycker det är att skriva den!

Vi hörs snart!

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar