sevendaysxbernys

21 december - mina mest lästa inlägg 2020

Skrivet av Caroline Högnäs 21.12.2020

Kategorier:
Stretchovningar for hela kroppen 3

Året börjar lida mot sitt slut och vad passar då bättre än att reflektera lite över bloggåret som varit. 

Läs hela inlägget

13 december - veckans...

Skrivet av Caroline Högnäs 13.12.2020

Kategorier:
Taggar:
1Pose7

Glad lucia på er alla! Idag är en dag då jag helt ärligt inte riktigt skulle ha tid att blogga (visst säljer jag in mitt blogginlägg bra?), så jag tänkte bjuda på en "veckans" lista. Det är ju ändå söndag.

Läs hela inlägget

Måndagslistan!

Skrivet av Caroline Högnäs 16.11.2020 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
Foto 2020 11 14 19 47 50

Jag var så glad över att ha fått tillbaka lite flyt med bloggandet (slog faktiskt mitt eget besöksrekord på bloggen under oktober månad - tack för det till er som läser!!), men så kom allt möjligt emellan och vips, så den har stått ouppdaterad nu ett par veckor. Men nu är jag här igen och tänkte bjuda på en lista så här måndagen till ära. Jag hittade den här på Fina Christinas blogg. 

Läs hela inlägget

Höstlistan 2020

Skrivet av Caroline Högnäs 07.10.2020 | 2 kommentar(er)

Foto 03 10 2020 16 31 03

Nu var det så länge sedan jag fyllde i en riktigt traditionell blogglista, så det skall jag göra idag! Och vad passar nu bättre än en lista om hösten, det är ju trots allt höst liksom. Listan hittade jag här när jag googlade "höstlista".

Läs hela inlägget

Blogglista: Har du? Vem? Vilken? Vad?

Skrivet av Caroline Högnäs 25.02.2020

Kategorier:
Taggar:
2810 Grot

Åh vad länge sedan ni såg en blogglista här (inte så konstigt med tanke på att jag bloggat så sällan det förra halvåret, heh), så nu är det nog på tiden med en sådan. Den här listan hittade jag på, surprise surprise, Danielas blogg och kände att jag absolut behöver fylla i den jag med. 

Läs hela inlägget

Min smak i en lista

Skrivet av Caroline Högnäs 19.06.2019 | 2 kommentar(er)

IMG 2419

Okej, det är väldigt länge sedan jag fyllde i en blogglista. Inte så konstigt kanske med tanke på hur dåligt jag bloggat de senaste månaderna... Men hur som haver, nu tänkte jag i alla fall göra det! Listan jag tänkte fylla i idag hittade jag hos blogqueen Daniela. Också Jennifer har fyllt i den. Den handlar om smaker.

Läs hela inlägget

Jag svarar på den nya blogglistan

Skrivet av Caroline Högnäs 14.03.2019

Kategorier:
Taggar:
DEN NYA BLOGGLISTAN

Det var länge sedan jag fyllde i en blogglista. Det beror helt enkelt på att jag många gånger tycker listorna är lite tråkiga, eller så är det bara jag som är tråkigt och inte har några bra svar, så då blir listan tråkig likväl. Och det vill ju ingen läsa. Men nåja, den här listan som jag hittade på Karolinas blogg (som också är skapad av henne) var ju dock helt suverän! Givetvis skall jag fylla i den. 

Läs hela inlägget

30 random facts

Skrivet av Caroline Högnäs 11.09.2018 | 4 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:
Artikel 5

Hejsan,

Denna gråa tisdag tänkte jag bjuda på lite fakta om mig. Det är ju alltid lika kul att få skriva ett helt inlägg bara om sig själv, man har hundra procent koll på ämnet och behöver liksom inte vara rädd för sakfel och så där. 

Läs hela inlägget

juni, juli, augusti

Skrivet av Caroline Högnäs 07.06.2018 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

Hejsan,

Som jag konstaterade för några inlägg sen, så är det ju sommar på riktigt nu! Men alltså, är det inte helt galet hur man planerar saker för sommaren långt på förhand? Jag menar, redan i början av juni är nästan varenda helg fram till mitten av augusti planerad? Och alla andras kalendrar verkar se ut på samma sätt, för när man skall planera in något med någon annan så är det typ lika enkelt att hitta en helg som passar för alla, som det är att hitta en vattendroppe i ett vinglas. Inte mycket rum för spontanitet, inte.

Läs hela inlägget