Edu+Job rekryteringsmässan i Karleby

torsdag 8 februari 2018 - 18:29 | 0 Kommentarer

Idag har vi varit på en jobb och utbildningsmässa i Karleby. Mässan riktade sig till unga och vuxna som antingen söker jobb eller någon typ av utbildning. Bland utställarna fanns det förstås en hel del skolor av olika slag men även olika lokala företag. Man fick bekanta sig med företagen och delta i lotterier, som sig bör på mässor. Även gratisprylar av alla de slag delades ut. Förutom att bekanta sig med företagen och utbildarna kunde man även med lite tur hitta en arbetsplats/praktikplats eller sommarjobb för ungdomar som studerar.

Mässan i sig var bra planerad och det fanns gott om utrymme att köra runt me lillkillen i vagnen. Platsen för arrangemanget var en stor idrottshall där många fick plats på samma gång, och det blev inte särdeles trångt som det kan bli när man är på större mässor. Utställarna kunde däremot ha varit lite mer engagerade och visat att dom verkligen var intresserade av att erbjuda sina tjänster/arbetsplatser. Vanligtvis brukar utställare/försäljare bita sig fast i en så fort man ger dom den minsta lilla ögonkontakten, men så var inte fallet idag.

Summa summarum så var det en trevlig dag i Karleby. Vi gick på cafe och hann äta innan vi begav oss till mässan, så att sonen skulle orka lite bättre. Och det gjorde han med bravur även denna gång.

Cya!

edujob

Kategorier:

familjeliv

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.