Fredagslistan

fredag 9 februari 2018 - 11:54 | 1 Kommentarer

Från och med idag kommer jag att göra en lista varje fredag där jag tar upp det som är bra och dåligt, och tipsar om saker. Det kan vara egentligen vad som helst, idag kommer jag tipsa om några tv-serier bl.a. På fredagar ska man ha roligt och njuta av livet tycker jag. Därför blir det lite mer humor på bloggen idag!

Veckans hiss: Jag har fått börja blogga hos sevendays! Det är jätteroligt att så många läser det som jag skriver. Och alla fina kommentarer gör att jag vill fortsätta leverera bra texter. Tack för att ni läser min blogg! :)

Veckans diss: Den finska vintern. Kan den ta slut någon gång? Den ena dagen är det så kallt att man bara vill försvinna. Nästa dag går man med slask upp till öronen. Finns det verkligen ingen medelpunkt? Jag längtar till våren, väldigt mycket.

Veckans tips. 3 serier jag följer slaviskt:

1. Chicago fire. Serien som handlar om brandmännens vardag slutar aldrig att överraska. Det här är en riktig superserie att se i helgen, alltid lika spännande.

2. Lethal Weapon. En lite annorlunda polisserie i "bad cop&good cop" tappning. Action mixas med en briljant humor och jag är helt besatt av den här serien. Se den!

3. Swedish Dicks. Även den här en polisserie, som har vissa likheter med Lethal Weapon, men är aningen mer vrickad. Om du vill få dig ett gott skratt men även lite spänning så rekommenderas denna.

Ha en superbra fredag!

chris adamus 30858

Kategorier:

Nöje

1

Kommentarer

  • Nina

    10.02.2018 16:46 (3 månader sen)

    Chicago fire ser vi på här å, följt med i många år redan. Även Chicago P.d å Med hör till favoriterna.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.