Sköna Söndag

söndag 18 februari 2018 - 20:45 | 0 Kommentarer

Helgen är snart över men just idag känner jag ingen ångest. Söndagar brukar vara en av dom mest ångestfyllda dagarna i veckan annars, men inte idag. Det ska bli skönt med en ny vecka.

Vi har nyss kommit hem ifrån simturen som vi alltid har på vår agenda på Söndagar. Jag måste säga att det är riktigt bra av Folkhälsan att ordna med simtillfällen för småbarnsfamiljer. Att få bli vän med vattnet redan från spädbarnsålder är en ovärderlig kunskap att ha med sig resten av livet. Tack för det Folkhälsan!

Det är fascinerande att följa med sonens utveckling, vilket jag påpekade även i ett tidigare inlägg. Det var min tur att ha honom med mig i duschen idag. Han duschar nästan själv nuförtiden, jag behöver bara hjälpa till me schampot och hårtvätten. Inte hade jag kunnat föreställa mig det för ett år sedan.

Väl i bassängen så började han simma och sparka på med benen som vanligt. Han kommer att vara en bättre simmare än sin far redan före tre års ålder. Att hoppa i vattnet från en madrass är heller inget han tvekar över. Jag är så stolt över honom.

Tänker avsluta helgen med att baka en riktigt smarrig pizza från scratch och sen titta på det sista avsnittet av Bron. Ska bli spännande att se hur det hela slutar. Man saknar ju redan Saga och dom andra, synd att det är över nu.

Imorgon är det Måndag och en ny fräsch vecka börjar. Det betyder även ett nytt tema här på bloggen. Jag har funderat och ändrat mig ett par gånger men nu är jag klar över att det blir "Alternativa terapimetoder". Att lyssna på min musik på hög volym är ett exempel på terapi för mig. Vilken är din?

Ta hand om varandra.

IMG 20180218 192238

Trappor är roliga.

Kategorier:

familj

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.