Uppdatering från vardagen

måndag 12 februari 2018 - 16:18 | 2 Kommentarer

Det har blivit mera inlägg om saker jag brinner för och mindre om min vardag. Det beror helt enkelt på att det inte funnits så mycket att skriva om just min vardag på sistone. Jag ser ingen vits i att skriva om något bara för att skriva. Det jag skriver ska ha innehåll och kvalitet. Det viktigaste för mig är att jag känner att jag kan vara stolt när jag väl publicerar mina texter.

Helgen kom och for lika snabbt igen. Vi gjorde inget speciellt mer än att ha det bra och mysigt. Men det räcker för oss. Jag tycker att det är viktigare att ge tid åt varandra utan att nödvändigtvis behöva göra något speciellt.

Idag har sonen varit på dagis igen och det går superbra. Det var min sambo som skötte om skjutsande och hämtning även idag. Av någon konstig anledning så har det börjat gå bättre för honom efter att sambon började skjutsa. Kanske det beror på att jag hade sådan ångest att han kände av det och blev ledsen?

Ikväll ska jag få utlopp för mina demoner igen när det vankas innebandy. Det är något som jag ser fram emot varje vecka och något som gör att jag mår bra. Skulle gärna spela fler gånger i veckan men får nöja mig med det som finns just nu.

Till slut vill jag tacka alla er som läser min blogg! Det är för er jag skriver så därför undrar jag om ni har några önskemål eller tips om förbättring? Vad vill ni läsa? Tipsa mig i kommentarsfältet eller på min facebook.

Tack&hej! :)

IMG 20180202 112252

Taggar:

Kategorier:

familjeliv

2

Kommentarer

 • Mia

  12.02.2018 20:48 (3 månader sen)

  Hej! Tack för en fin blogg. Även om du skriver om tunga saker så ser jag det som mycket positivt att det finns människor som du, människor som vågar. Jag arbetar med barn och unga med psykiska utmaningar så den biten är jag extra intresserad av. Vad skulle du ha behövt som ung med ångest? Vilken hjälp fick du? Vad kunde ha hjälpt dig? Jag hoppas att skrivandet fungerar terapeutiskt för dig för det gör det minsann för många av dina läsare!

  • Staffan Nylund

   12.02.2018 21:57 (3 månader sen)

   Hej och tack för din fina kommentar! Skrivandet är absolut som ren terapi fö mig men ännu gladare blir jag om mina texter hjälper andra. Bra frågor du har. Jag ska klura över dom och ta med det i ett inlägg framöver.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.