Att frilansa är att trotsa sin flunssa

torsdag 8 december 2016 - 11:39 | 0 Kommentarer

Hej på er och TACK för all pepp efter gårdagens inlägg! Det känns lite som good old bloggdays igen, där bloggen är mera personligt babbel med alla kranar öppna och kommentarerna rullar in och kommunikationen är rak och varm och fin. I stället för kolumnaktiga skriverier, eller tematiska helheter som liknar tidningsartiklar. Det är ju de här öppna tårkanalerna som gör det roligt att blogga.

Jag är fortfarande sjuk men tack vare ett flitigt användande av näskannan (prisar min egen klarsynthet för att jag tog med den från Finland!) har halsontet förvandlats till snorande (alltid en vinst när man når det steget i en förkylningsprocess) och tack vare dubbla täcken har frysandet mattats av. Men yrseln och trögheten sitter i.

På grund av detta har jag stannat hemma också idag, men varit tvungen att jobba på en artikel som jag hade deadline för i dag. Så otrooligt segt gick det. Försökte läsa in mig på inbördeskriget i Myanmar men var till slut tvungen att lägga mig platt och inse att just den här artikeln får klara sig utan den infon. Som tur hade jag skrivit största delen av artikeln under friskare dagar så nu var det bara att göra en slutredigering (utan inbördeskrige-infon). Nu har jag skickat in artikeln och en svag eufori sprider sig i kroppen. Nu kan jag ägna resten av dagen åt vila, Netflix och cupnoodles (dags att testa den nya smaken i kväll, whohoo!).

Känner en viss mani inför att se klart alla gamla Gilmore Girls-avsnitt så fort som möjligt. Så att jag kan se de nya avsnitten så länge som åtminstone nån annan bloggande människa ser dem. Vill liksom vara med i analysen, diskussionen. Min enda åsikt hittills är att jag blir rädd för Lorelais ansikte i trailern. Tänk så mycket skönare om hon inte var så konstigt sminkad för att se ung ut, utan i stället fick se ut som sin ålder. Obs, inte menat som att skamma henne. Jag blev bara rädd.

Skarmklipp 2016 12 08 18.02.03Och så en bild på en bläckfisk-bibimbap, bara för att jag är så sugen på en sådan just nu. Men cupnoodles, det är ju också nåt.

 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar