Fönsterkuverts-jackpot!

onsdag 3 januari 2018 - 17:15 | 2 Kommentarer

Ett litet tips för dig som, liksom jag, får ångestkänningar av fönsterkuvert:

Samla kuverten på hög. Du behöver inte öppna dem genast. När du fått ihop ca 3 eller fler kuvert har du vunnit JACKPOT och kan således bege dig till ett mysigt kafé. Ta med kalender, dator, brevkniv och bankkoder. Där kan du mysa till det med bakelser, cappucino och vad ditt hjärta än begär. Där och då kan du i lugn och ro sprätta upp kuverten och se vilken åtgärd de kräver, och åtgärda.

Det här är också bra tillfälle att köpa tåg- och flygbiljetter, att skriva in saker i kalendern och betala räkningar. Samtidigt som du känner dig väldigt hipp! Ja, för du sitter ju på kafé! Kom ihåg var du hörde det först!

PS. Använd helst inte kaféets wifi när du har fönsterkuverts-jackpot på gång. Dela i stället nät från din mobil. Safety first osv.

 

Kommentarer

 • Anja

  10.01.2018 17:42 (13 månader sen)

  Hej! Om jag minns rätt så är det väl snart ett år sedan du gjorde slut? Vore fint att få läsa dina tankar om hurdan process det varit för dig och hurdana framsteg du gjort med att plocka upp spillrorna. Började sorgen och saknaden fort lätta? Har du haft stunder av tvivel då du ångrat beslutet?
  Har själv också gått igenom ett uppbrott, och överlag så tycker jag det borde pratas mera om hur man faktiskt klarar av att gå vidare i livet. Då man inte får ringa till den enda person som skulle förstå, nämligen sitt ex. Uppbrott är ju ett känsligt ämne, men andras "överlevnadshistorier" kan vara såå tröstande! Jag hoppas du kunde skriva ett blogginlägg om ämnet.
  Kram, önskar dig solstrålar i din vardag!<3

  • Liisa Mendelin

   12.01.2018 13:15 (13 månader sen)

   Hej! Och tack för din härliga kommentar och ditt önskemål. Det är ett jättebra önskemål! Det börjar mycket riktigt snart vara ett år sedan uppbrottet. Mycket har blivit lättare men mycket är fortfarande skitjobbigt. Ska se om jag klarar av att skriva ett sånt inlägg. Kram!


Skriv kommentar