Här står skåpet, där är toaletten

fredag 13 februari 2015 - 21:46 | 4 Kommentarer

Välkommen hit kära du. Jag har väntat på dig. Städat, möblerat om, köpt in bullar. Stalkat dig på facebook för att ta reda på om du överhuvudtaget äter bullar. Jag har stor lust att visa dig runt här på sevendays och på min blogg, men jag tror det är roligast för dig om du får rusa runt fritt, ledd av inget annat än din egen intuition. 

Liisa heter jag. Jag är 26 år gammal och hemma från Maxmo skärgård. Mest hänger jag ändå i Åbo (där jag bor) och Helsingfors (där världens vackraste man bor).

Om dagarna sitter jag på bibliotek, pressar fram en gradu med ena handen och planerar övningsgudstjänster med den andra. Om kvällarna försöker jag hitta det bästa internet kan erbjuda i teveväg. Ibland gör jag en solhälsning och då känner jag mig nöjd.

Jag studerar teologi och funderar just nu massor på konsumtionskritik och asketism.

Tidigare bloggade jag på liteskrik.blogspot.fi och det är i stort sett samma blogg som flyttat hit. Vad handlar den om, min blogg? Detta, enligt mina läsare:

 

Reflektion

Funderingar

Livet

"en urskön naturnära fast metafysiskt involverande äkta exemplarisk framställning av vad man i stort kanske kunde kalla Livshållning?"

Klurigheter!

Världsförbättring

Tankeväckande

Perspektiv

 

Så. If that's your thing är du varmt välkommen att delta i denna blogg. Jo, jag skriver delta, för min blogg är ingenting utan mina läsare. Jag skriver om grejer som kräver second opinions, livsviktiga saker som vi behöver reflektera kring tillsammans. Eller så behöver vi bara jämföra erfarenheter av sojakross, Lidl eller det billigaste sättet att ta sig från Åbo till Helsingfors. Välkommen med.

 

Liisa i Maxmo 2014 10 21 17.46.05Hejhej, här står jag på min favoritö i världen och är glad.

 

4

Kommentarer

 • Henrik

  14.02.2015 09:01 (4 år sen)

  Tyvärr innebär flytten att jag lämnar din permanenta läsarskara. Allt jag följer gör jag via rss/atom-feeds (vilket denna sida saknar). Men postar du inlägg på facebook så ser jag det :)


 • Liisa Mendelin

  14.02.2015 11:53 (4 år sen)

  Nå voi! Då ska jag se till att använda Facebook mera aktivt för bloggens del. Jag ska också fråga om det kan fixas feeds hit. Hurra för att du kom hit!


 • Liisa Mendelin

  14.02.2015 11:57 (4 år sen)

  Nu har jag lagt till en låda till höger för rss-feedprenumeration. Säg gärna till om den inte funkar!


 • Henrik

  14.02.2015 21:17 (4 år sen)

  Hurra!


Skriv kommentar