Inredning-schminredning

söndag 3 januari 2016 - 21:05 | 0 Kommentarer

Sköna söndag. Jag kunde äntligen skicka in en text som hängt i bakhuvudet hela hösten. Jag kunde äta frukost i en evighet, läsa bok och springa iväg och se på Star Wars med Rabbe och Robban. Den filmen, vilken upplevelse.

I går fixade jag och Rabbe äntligen en mellanväggsgardin till mitt rum. Som ni kanske vet delar jag på en tvåa med min syster och jag bor i det som är vardagsrummet. För att komma till köket behöver min syster gå genom mitt rum, men nu, tack vare gardinen ska ingen längre behva störas av det, varken hon eller jag. Se bara:

Gardin

Mitt rum sett från köket. De där gardinerna kan stängas helt eller öppnas helt. Först grotta – sedan yogasal. Mm-mm-mm. Jag är dock inte den bästa på att orka bädda sängen innan jag fotar.

gardin2

Samma gardin sedd från andra hållet. Vaijermekanismen är Ikeas Dignitet som vi (okej Rabbe) borrade in i varsin vägg. Får se ännu om jag tycker att det behövs stödfästen för vaijern också i taket. Lampan till vänster är ett väldigt trevligt impulsköp på loppis. Växten till höger är en sann survivor.

 

FrukostOch en frukostbild på det. Min teori om kärlek är att det ytterst är att man inte alltid behöver göra sina smörgåsar själv. Oftast är det jag som får smörgåsarna, men ibland bidrar jag också. Som här.

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar