Kämppis sökes!

fredag 6 oktober 2017 - 14:16 | 0 Kommentarer

Planritning

Snart flyttar min syster ut ur vår lägenhet och då behöver jag en ny kämppis (lägenhetskompis). Ett mysigt hem söker ny själ! Är det du eller din bekant som ska flytta in här?

Det gröna rummet (se planritningen) blir ledigt 1.11.2017, men är det en riktig fullträff mellan din och min personlighet så kan du få flytta in lite senare också. Det blå rummet är mitt och det gula är gemensamt. Ditt rum vetter mot innergården, så det är lugnt och tyst.

Hyran är 475 €/mån (+ ca 20 €/mån för el, nät och gas).
Ditt rum är ca 15 kvadrat av lägenhetens totala 45.
Mer info hittar du här i fb-annonsen. Släng ett mejl till liisa.mendelin@gmail.com om du blev intresserad! Först till kvarn osv.

Här kan man minnsann bo billigt (för att vara Helsingfors), centralt och nära havet! För att inte tala om alla härliga kaféer, loppisar och yogastudios som finns i mina hoods!

Jag tänker att ni som läser min blogg har allra bäst koll på hurdan typ som skulle passa i detta hem, så tipsa gärna era vänner och bekanta!

*väntar med spänning*

Keittio2Ett kök att älska. Ja, det är litet och kråtigt, men: vi har gasspis! Att leva två år med gasspis har fått mig att rysa av obehag varje gång jag ser en lägenhetsannons med vanlig spis. SÅ bra är det att göra mat på en gasspis. Snabb uppvärmning och avstängning. Ai että.

Taggar:

Kategorier:

Boende

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar