Working Class Heroes

lördag 21 februari 2015 - 16:47 | 0 Kommentarer

Vi har en arbetshelg på gång med Rabbe. Han jobbar med något häftigt arkitekturprojekt och jag sitter frustrerad med min gradu. Eller, är inte längre frustrerad för jag har avreagerat mig med en serie aggressiva ljud, irritationshopp och slutligen ett skulderstående som lugnade ner mig. Sedan var det bara att fokusera på gradun på nytt och då kom jag faktiskt vidare.

IMG 20150221 3

Det är inte så pjoskigt att jobba på helgen när vi gör det tillsammans. Lite frukost, mycket jobb, lite promenad, lite lunch, mycket jobb. Lite pauser däremellan där Rabbe går bananas med sin djembetrumma och jag dansar mina galnaste danser.

Djembe trumma

Noterar annars att det är lite svårare att vara vegan när jag inte är i mitt eget kök. Har nog aldrig varit så sugen på smör och ost som när jag iakttog Rabbes frukostsmörgåsar, eller på parmesanost som när han hyvlade en stor hög av varan på sin soyabolognese. Men i morgon är det söndag och då tar jag en kort paus i fastan. Då saakeli ska det bli smör och ost på mina smörgåsar. Och mjölk i mitt te!

Kategorier:

Studier Veganfasta

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar