blogg banner 2

Äntligen bröllopsresa!

Skrivet av Hanna Rosvall 17.08.2018 | 0 Kommentarer

DSC1846

 

För nästan exakt ett år sedan – 19/08/17 – blev jag gift. Barfota, med blommor i håret, min älskade Henrik vid min sida. Regnet som smattrade mot den anrika bruksgårdens tak. Det var en av de vackraste dagarna i vårt gemensamma liv.

Det har hänt massor sedan dess. Efter att jag förra hösten unnade mig själv en kreativ paus inledde jag året 2018 med att bli företagare. Henrik blev medgrundare och CTO på ett svenskt startupföretag och har, var och varannan vecka, pendlat mellan Finland och Sverige. Stundvis har han varit långa perioder i Silicon Valley. Också jag har varit en hel del på resande fot. Vi har med andra ord varit ifrån varandra rätt mycket, men ändå har vårt band vuxit sig starkare för varje dag.

Ibland känns det som att saker förändras hela tiden. Ibland har det varit en lyx att bara finnas i samma stad, vid samma stund. Att äta vid samma bord. Att sitta i samma soffa. Att prata ansikte mot ansikte och inte via FaceTime. Vi har verkligen lärt oss att värdesätta vardagen. De där helt vanliga stunderna när allt bara är. Vi har lärt oss att ta vara på själva varandet. Tillsammans.

Han och jag – Vi. Det är en så otrolig trygghet när många saker omkring en förändras. Universum ber oss verkligen om största möjliga Tillit just nu. Att bara lita på att allt som händer är för vårt högsta bästa. Att vi nu manifesterar det liv vi tillsammans drömt om. Att så många osynliga pusselbitar ständigt faller på plats i kulisserna. Det har inte alltid varit lätt. Stundvis har avståndet skapat utmaningar, stundvis har saker inte gått som tänkt. Hela tiden har vi ändå varit övertygade om att Allt kommer att ordna sig. Det ordnar sig redan – hela tiden. Nuet är viktigast. Genom den här stunden skapar vi Framtiden.

Från dagen när våra själar flätades samman visste vi att det här är något alldeles speciellt. Vi har aldrig varit rädda för att göra saker på vårt sätt – det var vårt bröllop ett fint bevis på. Att både jag och Henrik skulle byta efternamn kändes också helt naturligt. Vi ville börja ett helt nytt kapitel. Tillsammans. Det finns inte ord för att uttrycka den kärlek och den tacksamhet jag känner över att få dela det här livet med Henrik. Äntligen återförenade – två hjärtan, en själ.

Imorgon åker vi äntligen på bröllopsresa – till Sicilien. På vår första bröllopsdag ska vi sitta på någon naturskön plats i värmen, vid havet, med varsitt vinglas i handen. Åh. Det ska bli så otroligt fint att bara vara tillsammas, utan någon av oss behöver tänka på jobb. Därför kommer jag också att ha en liten paus här på bloggen – återkommer med reseberättelser när vi är hemma igen. Då ska jag också berätta historien om hur jag och Henrik träffades. Om du är bekant med begreppet twin flame kan du kanske redan tänka dig att det här är en kärlekshistoria utöver det vanliga.

Önskar just dig som läser en fantastiskt fin vecka! <3

ps. kommentera gärna om du har Sicilientips!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar