blogg banner 2

Bastu, bokslut & blodprov

Skrivet av Hanna Rosvall 22.03.2019 | 0 Kommentarer

IMG 1920

 

Tre B:n. Tre till synes orelaterade ord som ändå, på något sätt, lyckats finna sin plats under det senaste dygnet. Det är spännande att se vilka kombinationer Universum bjuder på ibland. Och någonstans tänker jag att det finns något fint i den brokiga blandningen. Så många olika möjligheter att lära sig, växa, utvecklas.

Bokslutet. Det undertecknade jag egentligen redan för ett tag sedan. Men jag har, av någon orsak, inte kommit mig för att spara ner allt bokslutsrelaterat material från mitt bokföringsprogram. Kanske det har handlat om en ovilja att släppa taget helt och hållet – en liten livlina som hållit mig kvar vid mitt lilla bolag, muwan, som bjöd på så många fantastiskt fina lärdomar. Bolaget blev kvar i Finland. Och nu är jag äntligen klar med allt det byråkratiska. Det är med tacksamhet jag låter askan färdas vidare med förändringens vindar.

Bastun. Den njöt jag av idag, efter att ha omfamnats av vattnet i simhallen. Jag hade nog aldrig trott att vattnet och värmen skulle betyda så mycket för mig i min vardag. En påminnelse om hur viktigt det är att hitta tillfällen där man får ny energi. De flesta av oss ger nog bort mer än tillräckligt av vår energi varje dag – medvetet eller omedvetet.

Får mig att tänka på något jag nyligen läste i Gabrielle Bernsteins blogg. Hon skrev om hur hon själv skyddar sitt energifält, utan att suga åt sig av andras energi eller ständigt läcka ut sin egen energi. Som högkänslig person har jag själv fått öva mycket på att verkligen sätta energimässiga gränser. Jag behöver inte bära på andras energi. Jag behöver inte heller ständigt ge av min egen energi åt alla andra. Jag kan själv välja. Rekommenderar Gabrielles inlägg – det innehåller många fina och konkreta tips.

Blodprovet då? Ja, så som bilden i början berättar var det vår hund Wilja som fick åka in en sväng till djursjukhuset. Med en hel del mer eller mindre jobbiga veterinärupplevelser i bakfickan var det inget jag precis såg fram emot... Men vi fick träffa en fantastiskt fin norsktalande veterinär som Wilja klickade med direkt. Har aldrig sett henne så lugn hos veterinären förr! Kan knappt beskriva den tacksamhet som följde oss hem.

Så, nu är det fredag. Jag känner mig trött men lycklig. Har hällt upp lite rödvin i glasen och ser fram emot att bara få sitta med Henrik och hunden och andas ut efter veckan som varit. Efter intensiva solstormar och andra rymdrelaterade händelser känns energierna mer stabila. Den inre vårstädningen börjar vara klar, och det är dags att gå in i en ny period. Jag kan verkligen känna hur kreativiteten återvänder och hur hela jag sprudlar av skaparglädje.

Önskar dig en fin helg <3

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar