blogg banner 2

Fråga mig & Henrik – vad som helst!

Skrivet av Hanna Rosvall 30.10.2018 | 4 Kommentarer

IMG 7261

 

Hej från flygfältet! Jag sitter på mitt favoritcafé med en god kopp kaffe och får plötsligt en idé. Du som följer min blogg vet att jag och min man, Henrik, för tillfället bor i två olika land – en övergångsperiod innan jag också flyttar till Sverige i december. Men NU är jag påväg till Malmö för att få spendera en hel vecka tillsammans med min älskade. Som jag har längtat <3

Men nu till min idé. Den grundar sig i ett halft gästbloggarlöfte som Henrik gav för nån tid sedan. Men nu tänker jag så här: Vi börjar med ett gemensamt inlägg! Eftersom vi kommer att vara under samma tak i en vecka kan vi ta tillfället i akt och svara på era frågor.

Så... Vad vill du fråga Henrik? Vad vill du fråga mig? Det kan vara vad som helst. Eller finns det något du vill att jag (eller Henrik, han har ju faktiskt (halft) lovat!) ska blogga om? Skriv en kommentar så sätter vi oss ner och svarar :)

 

Kommentarer

 • Julia Holmqvist 30/10/2018 5:35pm (2 år sen)

  Henrik - Vad är det bästa med Hanna?
  Hanna - Vad är det bästa med Henrik?

  Hur tror ni att ert liv kommer se ut om fem år? :)

 • Hanna Stigzelius 31/10/2018 10:14pm (2 år sen)

  Hur träffades ni? Vad bråkar ni om?

  Hur började du yoga? Och hur skall man få in lite mindfulness i stressig småbarnsvardag?

 • Mirri 07/11/2018 8:38am (2 år sen)

  Förstår Henrik din spirituella resa?

 • Wolli 10/11/2018 10:56pm (2 år sen)

  Hej Hanna! Jag hoppas att det inte är för sent att ställa några frågor :)

  Jag kommer in på din blogg nu som då men har inte läst allt. Om jag har förstått det rätt har du gjort en slags yoga/spirituell coaching utbildning. Det jag skulle vilja fråga är: hur visste du att du vill göra något som du mår bra av till ett jobb? Själv vill jag komma djupare i min yoga praxis och har funderat på att bli lärare - men att lära ut det till någon annan i jämförelse med att göra det för sig själv är annorlunda och jag är inte säker på det - egentligen vill jag själv må bra först. Hur visste du att du var redo (med tanke på hur mycket du vet och kan) och ville gå den vägen?

  Min andra fråga är liknande till förra kommentaren. Är Henrik också lite spirituell? Är det något ni kan prata om och han kan förstå?

  En grej som jag själv har gått runt och tänkt på ett tag vill jag också fråga dig om. Jag vet inte om du känner Yoga Girl (Rachel Brathen) men jag såg upp till henne då jag började med yoga för några år sen. Hon lever för yoga, både privat och professionellt. Hennes liv handlar mycket om yoga/meditation och om att få balans i livet och i allt hon gör. Det verkar som om hon har allt det. Men då hon var och besökte sin familj i Stockholm skrev hon att hon inte klarade av stressen som staden orsakade. Då funderade jag: om hon är innerligt balanserad genom meditation och yoga, ska det väl inte vara en skillnad var hon är eller vad som händer. Borde hon inte då ändå finna ett inre ro? Så, nu kommer jag till din fråga - du skriver om ditt flyttkaos, om gånger då du inte klarat av att förbli lugn i vissa situationer. Det händer ju och kommer att hända under hela livet. Du är ju inne på allt med yoga/meditation/livscoaching/spiritualitet - vad tror du att du måste göra för att klara av såna situationer med lugn? Jag tycker det är jätte intressant, jag har lite liknande situation ibland. Och då vill jag flytta ut i skogen och inte ha någon kontakt med civilisationen. Men det går inte heller. Så vad kan vi göra för att klara dessa situationer i livet bättre? Själv gör jag yoga och mediterar, och det har hjälpt lite :)

  Lycka till med flytten!

  • Hanna Rosvall 13/11/2018 6:42pm (2 år sen)

   Hej! Och tack så mycket för din kommentar. Angående din fråga om Henrik så är han nog väldigt spirituell på sitt sätt – fastän han inte själv tänker att han är spirituell. Han bara är :) Men Henrik är väldigt öppen för allt, så jag kan nog berätta och diskutera vad som helst med honom. Det känns väldigt värdefullt att helt kunna vara sig själv, utan att behöva känna att något behöver döljas. Angående dina andra frågor ska jag strax skriva ett blogginlägg som lite tangerar de här frågeställningarna, så jag svarar åt dig den vägen :) Kram och lycka till på din resa!

Skriv en kommentar